Левски - Стойчо Младенов или Стойчо амнезията

Search

Information

Стойчо Младенов или Стойчо амнезията

AddThis Social Bookmark Button

 

                                                       Стойчо Младенов или Стойчо амнезията. Както винаги Стойчо когато е бил треньор на армейския клуб, търси конфронтация с отбора на народа. Българският народ от благодарност и уважение към най-великия и уважаван българин, апостола на свободата "Васил Левски", кръщава в негова чест спортен клуб който носи неговото име. В момента О.С. К. Левски е най-силния спортен клуб в света по брой на спечелени медали от всички спортове заедно. Стойчо недоволства от синия клуб, затова че е дал премия на "Черноморец" за победата срещу червените. Това нещо го има на всякъде по Света, дори го правят най-големите футболни клубове като "Реал" и "Барселона". Няма нищо противозаконно. Дори по този начин първенството става по-качествено и по-истински мачове се играят, нещо което липсва по българските терени. По този начин бедните отбори си намират спонсор. Лощо и подсъдимо е когато се плаща на отбор да загуби дадена среща. Тогава се попада под ударите на закона по няколко точки и алиней. Включително за нелегани залози, подкуп и т. н. Има неща който Стойчо не знае, не си ги спомня или страда от амнезия. Затова некой неща ще трябва да му се припомнят за да му се упресни паметта.

Спортен клуб "ЦСКА" е създаден по времето на социалистическа България. Тогава управляващите бяха членове на БКП. Тази терористична и фашизирана партия създаде спортен клуб, с името ЦСКА. Така БКП стана основател, кръстник и покровител на червения клуб. Червената партия беше маша която обслужваше чужди интереси но не и тези на България. Първо тази партия направи най-големия атентат в Света спрямо собственият си народ. В църквата "Света София" подготвен атентат от БКП срещу царя загиват стотици невинни българи.                                                                            Власт имащата партия БКП се срастна с държавата. Българските войници на шапките и кепетата носеха значка с инициал лъв, което е символа на държавата ни. Социалистическата власт под ръководството на БКП нареди на всички български войници да свалът лъвчетата от шапките и кепетата, на тяхно място да се закачи значка със символ на нея; червена петолъчка. Което означаваше че армията вече ще служи на пролетарският интернационализъм но не и на България. Българската армия която не е губила битки, загуби войната от комунистическата идеология. В българските лагери (затвори за тези които не харесват социализъма и БКП) са били буквално смачквани, пребивани от бой и полуживи са изхвърляни на гладни и озверели прасета. Така партиата разбиваше много човешки съдби и надежди. Под ръководството на БКП който обслужваха интересите на СССР чрез Варшавския договор българсите армейци нахлуха в суверенна държава Чехословакия. Румъния също беше член на военния пакт, но не изпрати войски.

Със възродителният процес много български граждани от турски произхот бяха принудени да напуснат родината. Бяха разделени много семейства, близки, роднини и приятели. Заради смяната на имената от България имигрират много известни и уважавани хора. Един от тях е най-уважаваният Световен шампион по вдигане на щанги; Наим Сюлеймануглу (Наум Шаламанов). Тогава ако турски войски бяха хахлули в България, щеше да има турско присъствие, подобно като: "Баташкото.....(присъствие на турците). За всички тези злини причинени на българският народ са виновни болните мозъци на ръководителите на една фашизирана терористична партия БКП. В българския парламент имаше предложение БКП да бъде забранена със закон, но бившите комунисти бяха мнозинство в парламента и отхвърлиха предложението.

След като БКП си основа червен отбор, тя по всякакви възможни начини му помагаше понеже беше на власт. Някой добър футболист и спортист който служи войник, го задължаваха да играе в ЦСКА. Ако не иска да играе в армейският тим службата му става много тежка и така бива принуден да играе за ЦСКА. Ако някой ръководители в ЦСКА се разграничават от връзките на отбора с БКП, то не е късно името на отбора да бъде сменено. Няколко пъти ЦСКА си сменява името и няма нищо срамно в това. Освен името трябва да сменът и комунистическата емблема на отбора. На мястото на петолъчката да си върнат лъвчето, което е символа на държавата. По този начин новото име може да бъде "Ф.К. "БЪЛГАРИЯ". Тогава по българските стадиони хората няма да скандират: червени буклуци, чеврвени прасета и чорбари. Само ще викат българи юнаци, защото отбора ще бъде нещо като втори национален отбор на Българя. Подобни клубове с името на съответната държава има и в други държави например: "Аустрия Виена", "Еспаньол Испания", "Порто Португалия". Ако в ЦСКА не се разграничът от техните основатели и покровители БКП, като си сменът името, то в парламента може да бъде предложено за гласуване: БКП и ЦСКА да бъдат забранени със закон. Титлите и медалите на ЦСКА да бъдат конфискувани и сложени в музей на социализъма. Тогава наистина ще има някакво възмездие и с новото име могат да се доказват като отбор.