Левски - Македония враг на България

Search

Information

Македония враг на България

AddThis Social Bookmark Button

Македония враг на България

Добре известно е че в република Македония българите са подложени на непрекъснат тормоз от страна на държавните структури, най-вече държавна сигурност. Това се дължи от промиването на мозъците на тези хора по времето на държавата Югославия. Тогава кумонистическата пропагадна машина в тази държава превърна македонските управляващи в човекороботи, който и в момента не спират с антибългарската кампания.

Освен че се опитват да си присвоят българската писменност и българската история, те провеждат още по-яростна кампания срещу България. Направиха фалшификат на дукоментален филм в които показват на света че България е виновна за депортирането на еврейте от Македония. Много хора по света повярваха на този документален фалшификат което подронва авторитета на страната ни.

Българските политици до момента са безгласни свидетели на македонските безобразия. Президента на България се опита да им каже че ще им застанеме на пътя за Европа и НАТО. Това нещо не е достатъчно за компроментирането на страната ни. Трябва да им се обясни на човекороботите: че ще трябва да направят в Македония референдум, дали да се писъединът мъм територията на България.

Освен това трябва да знаят добре в Македония че единствения начин да се присъединът към ЕС и НАТО е присъединяването им първо към България. По този начин властите в Република Македония ще могат да си изкупят вината за анти българската кампания и тормоза на българите в тази измислена държава. Тогава след присъединяването ще бъдат равноправен член на ЕС и НАТО и ще имат български паспорти.

Българското правителство е привърженик на "тихата дипломация", което означава че се държът като зрители на театрална постановка. Добре че се намери един достоен български писател, който с оргинални исторически данни доказва на света за македонския дукоментален фалшификат. По този начин той извади България от тинята в която я сложи македонската пропаганда.

Българските политици и управляващите трябва да вземат поука от Румъния. Румънското правителство не признава Мулдова като самостоятена държава. Ще я признаят само в територията на Румъния. След като България първа призна отцепването на Македония от СФРЮ, властите там се опитват да удавят България в бирена капачка. Тези тяхни действия могат да се сравняват с фашизъм.

Въпреки фашизираният режим в Македония който измисля нова история, трябва да разбере че: жителите в двете държави са братя и сестри помежду си, с обща история, азбука, религия и език. Въпреки македонския диалект, говориме на един и същ език. Навсякъде в България има местни диалекти но езикът е един и същ. Това нещо не е само в България а е навсякъде по света.

Нека българското правителство даде последен шанс на свойте колеги в Македония за поправителен изпит, народа сам да реши на референдум: дали да бъдат изолирани от света, или да се присъединът към територията на майка България. За да няма фалшификаций в референдума, във всяка преброителна секция да има представители едновременно от България и ЕО. Тогава истината ще въстържествува.