Левски - Депутати в полза на престъпността

Search

Information

Депутати в полза на престъпността

AddThis Social Bookmark Button

Депутати в полза на престъпността

Във Народното събрание единодушно се решават неща който са превилегий за депутатите и тяхните семейства. Също както по времето на социализма. Единодушно решиха да имат депутатски имунитет, да получават според българските стандарти големи заплати, въпреки че страната е в икономическа криза. Освен икономическата криза, държавата е в икономическа катастрофа заради АЕЦ "Белене". След като ненуно се харчеха милиони и ограбиха държавата със АЕЦ "Белене" все още няма осъдени за тези престъпления.

По този начин се помага на организираната престъпност. Друго с което помогнаха на престъпността е премахването на смъртната присъда. Така ще бъде докато депутатите слушат "добрите" европейци, който нямат такава голяма престъпност както в България. Европейските ни приятели дават напътствия за интеграция на крадливите евроазиатци, но самите те изгониха българските цигани от свойте държави. Дори правителството им плаща пътя да се върнат в България  да крадът тука и да ограбват пенсионерите.

След като премахнаха смъртното наказание за убийците, сега искат да премахнат и доживотня затвор без право на замяна. Това също е по препоръка на европейските ни "приятели". След като имат такива изисквания към България: то нека българското правителство да настоява от държавите в ЕС бързо да  дават поданство на българските цигани. Така ще ни открехнат как се прави интеграция по европейски. Нали са ни приятели, а  приятятел в нужда се познава.                                                                                                                                                                               

След като е възможно в България да купуват имот и се заселват граждани на ЕС, и успешно да се интегрират: така ще трябва да е възможно и в държавите от ЕС да могат да дават поданство и да интегрират успешно българските евроазиатци. Нека и европейците да разберът какво значи интеграция по български, циганите да крадът другите да работят. Освен това присъдите да се намаляват. Точно тези депутати който гласуват за намаляване на присъдите, волно или неволно помагат на престъпността.

Сега искат да легализират пушенето на "Марихуана" защото в умерено количества не е вредна. Точно така ще бъдат зарибени всички ученици. Можеби това е целта на някой депутати. Сигурно след това няма да бъде подсъдимо, когато някой носи пълен чувал с наркотици. Защото ще се води че е личен багаж за лично ползване с една дневна доза. Въпреки че с един чувал наркотици е възможно да бъдат умъртвени хората на средно голям град. Ако е силен наркотик може да умъртви всички хора в държавата.

Заради действията си народните избранници принуждават хората да гледат с недоверие и умраза към тях. Дори много хора сравняват думата "депутат" с думите: "природно бедствие" или "национална катастрофа". За да направят нещо в полза на избирателите: депутатите ще трябва да увеличът присъдите, вместо да ги намаляват. Нека взимаме пример от най-голямата демокрация която е в САЩ, стига сме угаждали капризите на разглезените европейски "приятели".

България никога не е била независима държава. Но национална гордост е че, когато България е била в територията на някаква империя, тя винаги рухва. В момента ЕС се разделя на бедни и богати държави. При това положение правителството трябва да устоява българските интереси и да не чака хвалбите на "приятелите" от ЕС и потупване по рамото. Винаги строгите закони са гаранция за просперитет. Затова Германия от разрушена държава се превърна в икономическия гигант в Европа. 

За да се превърне България в рай на земята трябва да си помогнеме сами, като държавата се превърне в "ад" за престъпниците. Трябва да се търси строга съдебна отговорност, от родители който нямат средства а създават много деца. Така те принуждават децата да просят, крадът и проституират. За да не бъде така трябва всеки който има трето дете и за всяко след третото, да плаща примерно по 5000 лева на държавата. Така значително ще се намали престъпността. Нека депутатите докажат че мястото им в Парламента не е грешка на избирателите.