Левски - Мъдро решение на премиера

Search

Information

Мъдро решение на премиера

AddThis Social Bookmark Button

Мъдро решение на премиера

Премиера бързо се отказва от взети от него решения. От години обещава че ще се строят нови стадиони в страната но все не се започваше строеж. Футболната общественост в България се надяваше поне национален стадион да бъде изграден. Но за съжаление господин Борисов заяви че стадиони няма да се правят защото щели да пустеят.

Типично в негов стил отново се отметна като обеща че с парите от транзитната такса на нефтопровода ще се строят стадиони и ще се увеличът пенсийте. Това звучи добре. Но ако предложи на правителството и депутатите; да не получават заплати а да им се изплатът след като се вземе транзитна такса от газопровода, сигурно всички ще се зарадват много и ще му ръкопляскат.

Това мъдро решение означава че все едно да чакаме да завали дъжд от жълтици и след това ще се изграждат стадиони и ще се вдигнат пенсийте. И другите премиери преди него обещаваха много, но нищо не изпълняваха. Но те поне не си променяха мнението непрекъснато. Но той освен че е най-добър футболист е и най-добър в обешанията.

С голи обещаания стадиони никога няма да имаме, докато не се започнат. Но поне станахме за смях пред европеиската футболна общественост. Можеби сме единствени в Европа без закрит стадион скапацитет над 50000 зрители. Лишаването на футболистите от модерен стадион е най-глямото унижение за тях както и за българския спорт.

Синдикатите след като изискват във предприятията да има добри условия на работа, така трябва да изискват и спортните съоръжения в страната да бъдат според международните изисквания. В противен случай това означава че са едни послушници който не заслужават да получават заплати.