Левски - След шегата за нов мавзолей

Search

Information

След шегата за нов мавзолей

AddThis Social Bookmark Button

След шегата за нов мавзолей

Много хора минавайки покрай загражденията за строителството на новия мавзолей, бяха много чувствителни на тази тема и емоционално коментираха за подобна глупост.  Дори много хора коментираха че бъдещият мавзолей ще бъде за мутри, защото престъпноста в България е национална гордост.

След 1989 година всички управляващи до сега внушават на хората че България вече е демократична и правова държава, но едва ли си вярват сами в това което говорят. Това че по телевизийте започна да се псува и да се използват нецензурни думи, не означава че сме демократична и независима държава.

Демокрацията е свещенно нещо. Но за да има демокрация трябва със законови средства да се защитават демократичните свободи в страната. Хората обаче се чувстват несигурни за здравето и живота си, както и за движимо и недвижимо имущество което притежават в мутренска България.

След като са арестувани опасни престъпници и трябва да бъдат съдени, те са пускани под гаранция за да могат да избягат от България в държава където няма да бъдат съдени. Дори изнасят огромни суми пари незаконно, което не става без помощта на хора от високите етажи на властта.

При всички правителства до момента са се правели показни акций как арестуват известни престъпници. Но след това ги пускат без да бъдат съдени, или държавата е осъдена от международния съд за неправомерно задържане. Тези пари ги плащат данакоплатците вместо този който ги е арестувал.

Подобни действия в една правова държава са недопустими. Освен че се толерира организираната престъпност, с пренебрежение се гледа на престъпността от "евроазиатските" туземци. Туземските племена непрекъснато обикалят с каруци, ограбват и тероризират населението.

Можеби управляващите разбират че "интеграция на циганите" означава евроазиатците да извършват престъпления и терор без да им се търси съдебна отговорност, когато трябва да бъдат съдени за престъпленията това било дискриминация. По този начин хората са беззащитни от циганската престъпност.

Затова политиците не трябва да се учудват защо на избори хората не гласуват. Негласуването е също право на избор, но вот на недоверие към нито една партия. Политическите лидъри вместо да обясняват на хората че ако не гласуват: гласовете им отиват при най-голямите партий, то да намалът броя на партийте.

Оказва се че политиката е много печеливш бизнес, особено с депутатския имунитет. Затова провалилите се политици непрекъснато сформират нови партий за да могат да бъдат лидъри в тях. По този начин партийте в България са повече от азбуката ни. Трябва да вземеме поука от старите демокраций където имат само по две партий.

Във САЩ са две партий: демократи и републиканци. Във Англия също са две партий: либерали и консерватори. Населението на САЩ е поне 50 пъти повече от това в България и две ппартий са достатъчни. Но в България разграбването на държавата продилжава от страна на политиците с образуването на нови партий.

На малка и бедна държава като България 240 депутати са прекалено много. Трябва да бъдат поне на половина, за да не прахосват огромни държавни средства. Освен това партийте трябва да бъдат само две. Според конституцията на страната не трябва да има партий на етническа и религиозна основа.

Депутатския имунитет предпазва когато се извършват престъпления и злоупотреби. Във всички партий който са управлявали страната до сега има хора на които не се е потърсила съдебна отговорност за злоупотреби и други престъпления. По този начин всеки човек ще си помисли че ни управляват престъпници.

Българските политици не трябва само да се стремът как да заграбят властта, а да направят нещо полезно за държавата. Най-важното за страната е: да се намали наполовина броя на депутатите, да останат двете най-големи партий за да могат хората да се обединяват и интегрират. Така няма да се гласува под строй, за кебапчета и пари.

Опозицията и управляващите в парламента (Народното събрание) трябва да намерят начин за премахването по улиците и парковете от кучетата. Домашни кучета също нападат и разкъсват хора. Може би за политиците е по-важен живота на "свещенните животни" кучетата, отколкото на хората в страната.

Крайно време е да се търси съдебна отговорност от племената който си имат техни закони. Според  техните закони да продават дъщерите си като крави не е престъпление. Също така при тях кражбите, педофилията и купуване на малолетни момичета за жени не е престъпление. Можеби българските закони не важът за тях.

Заради циганите към всички български граждани по света се гледа с недоверие и умраза. Затова в паспортите и личните карти на циганите ще трябва да пише: народност циганин, гражданин на Република България. Да се изисква от тях да си плащат ток, вода, данъци и такси. Само така могат да се интегрират и да са уважавани.

Тези който обитават незаконно сгради или образуват катуни, мястото им е в затвора защото непрекъснато ограбват и тероризират населението. Да им се конфискуват каруците и конете в градовете защото ги използват само за кражби. Ако не спазват законите, да бъдат осъждани и да строят нови затвори.

Ако депутатите и управляващите нямат желание в държавата да има законност и ред, по-добре ще бъде да управляват страната ни бивши министри от други съюзнически държави. Тогава законите ще бъдат еднакви за всички и със сигурност България ще бъде приета в Шенгенското пространство.