Левски - Вместо стадиони махленски футболни игрища

Search

Information

Вместо стадиони махленски футболни игрища

AddThis Social Bookmark Button

Вместо стадиони махленски футболни игрища

Фандъкова и Борисов предпочитат вместо изграждане на супер стадиони, махленски игрища. Тези махленски футболни игрища с нищо няма да помогнат на българския футбол. Можеби точно това е целта да се унищожи българския футбол, също като щангите. Във футболното първенство всеки отбор ако не бъде задължен да изгради съвременен лицензиран стадион, качествен футбол никога няма да има в България.

След като бъдат изградени стадионите, тогава да се изградът няколко помощни игрища за футболни тренировки. Тогава всеки отбор ще трябва да има и детско юношеска школа. Но първо трябва да се изгради най-трудното стадионите, помощтни игрища могат след това по всяко време да се правят. Стадионите след като бъдат изградени ще трябват още много пари за осветление, часовник, монитори, камери, седалки и много други разходи.

Управляващите са единствени до сега където много бързо решиха въпроса с метрото, магистралите и запълване дупките по пътищата. Ако по същия начин бъдат така енергични за изграждането на стадионите, премахнат бездомните кучета и решът проблемите с непрекъснато увеличаващата престъпност, ще бъдат най-полезното правителство в държавата.