Левски - Ларгото пред ЦУМ незавършено и занемарено

Search

Information

Ларгото пред ЦУМ незавършено и занемарено

AddThis Social Bookmark Button

Ларгото пред ЦУМ незавършено и занемарено

След като достатъчно се изписа че ларгото при ЦУМ ще бъде завършено в определен срок, всеки се убеди че най лесно се обещава без да бъде завършено. Освен че не беше завършено в определения срок, по него не се работи и остава занемарено. След като замръзнат зидовете в разкопките от студовете, напролет като се размръзяват може някой от зидовете да се разрушът.

Сигурно оправданието ще бъде че не стигат пари и че е студено времето. В топлото време можеше да бъде завършен покрива на ларгото. След като не се работи нищо по обекта, поне може да изтъкнат причините за бездеиствието на този важен за държавата обект. Управляващите свикнаха да обещават и след това да си променят мнението много бързо на 180 градуса.

Пресен е случая с направата на три стадиони в София, както и един в Пловдив. Със смешните оправдания където не изграждат стадиони, лъжат себеси но не и хората. Защото през това време можеше да бъдат изградени съвременни стадиони в големите окръжни градове. От Европа щтяха да отпуснат пари ако бяхме кандидатствали с Румъния за домакинство на Европейско първенство.

Можеби управляващите след като откриха тържествено метрото, се надяват другите след тях управници да довършват ларгото. Същото нещо се отнася и за незапочнатите съвременни стадиони. Добре ще бъде ако политиците започат да изпълняват обещанията си защото непрекъснато хората в страната са лъгани от тях. Затова на избори няма подходяща партия която да бъде избрана да управлява държавата.