Левски - Микрослушалката и микрокамерата превръщат съмненията във факти

Search

Information

Микрослушалката и микрокамерата превръщат съмненията във факти

AddThis Social Bookmark Button

Микрослушалката и микрокамерата превръщат съмненията във факти

Microslushalka. eu - предлага шпионска техника. Много пъти се случва когато хората започват да говорят за дадена личност че изневерява на половинката си, да му разбият семейството. По-добре човек сам да превърне съмненията си във факти, като по този начин ще се отърве от излишен психически тормоз. Понякога за всяка грешка има и прошка, но при определени моменти нещата имат логичен завършек.

По този начин клюкарите ше се освободът от излишно словестно натоварване и няма да се притесняват за семейните недоразумения на свойте познати. Един от най-важните фактори човек да бъде дълголетник е, да няма излишни психически натоварвания. Когато някои се увери във вярността на любимия си човек, тогава привързаността към него се увеличава многократно.

При двама шахматисти по-слабия винаги може да побеждава ако има микрокамера,   микрослушалка и човек който е включил компютър за игра на шах. Компютъра е нстроен на най високо ниво за шах. Слабия шахматист си слага в ухото невидима микрослушалка за да му бъдат подсказвани ходовете от втория човек на компютъра, който с микрокамерата следи играта и я разиграва с компютъра.

В съвременния начин на живот СРС (специални разузнавателни средства) могат да бъдат голямо предимство за предприемчиви хора. Със тях човек може да има много успешен бизнес и да знае на кой хора може да разчита. Много ученици могат да увеличът оценката по някой предмет който не им се отдава. Също така са разпространени и във охранителния бизнес.