Левски - Левски остава без стадион

Search

Information

Левски остава без стадион

AddThis Social Bookmark Button

Левски остава без стадион

Стадион Георги Аспарухов ще бъде разрушен, на негово място ще се прави нов стадион. Новият стадион ще трябва да бъде завършен през 2017 година. През това време ако настъпи нова икономическа криза и се замрази строителството, ф. к. Левски ще остане без стадион.

Освен това разрушаването на стадиона ще струва колкото изграждането на нов стадион. Една поговорка гласи: като копаеш нов кладенец не заривай стария. Затова не е ли по-добре да се изгради нов стадион, а стария да остане тренировъчен и да се ползва от дублиращия отбор.          

С тези пари където ще се икономисат от разрушаването на стария стадион, може да се направи качествена селекция за евротурнирите. Освен това и в първенството не се представя много добре отбора. Ако не се разрушава стадиона, новия ще бъде изграден много бързо, можеби две или три години най-много.

Освен че ще бъдат икономисани много пари ако не бъде разрушен стадиона, той ще се дава под наем и концерти могат да се провеждат. Също така новия стадион ако се нуждае от ремонт, стария ще бъде резервен вариант. Пет години са много за изграждане на нов стадион. Затова нека ръководството на Левски да размисли как е по-добре.