Левски - Нов национален стадион за ЦСКА

Search

Information

Нов национален стадион за ЦСКА

AddThis Social Bookmark Button

Нов национален стадион за ЦСКА

След като бе изградена национална волейболна зала за армейците, идва ред да се изгради и национален стадион на армейците. Освен това името на стадиона ще бъде със символа на бившите комунисти. Ако някой мисли че в България няма вече комунизъм можеби ще сгреши. След като се запазват всички комунистически символи, знчи те са на власт.

Първо арена "Армеец" трябваше да се казва "Арена София" или "Арена България". Обаче и сложиха име на комунистически отбор. Нещо повече: вместо ф.к. ЦСКА да си смени съветското комунистическо име, държавата направи на този армейски клуб национална волейболна зала.

Наследниците на комунизма не напразно ще кръстят и бъдещия национален стадион с име на инициал на бившите комунисти (преименували се в БСП). "Арена на розата" ("Арена на БСП ). Това емного жалко за държавата която афишира че в България вече няма комунизъм.

При това положение никой да не се учудва ако управляващите сменът герба със червена петолъчка, а от страни чук и сърп. Така поне цял свят ще разбере че в държавата ни все още на власт са комунисти. Тогава от ЕО и от САЩ много ще ни се радват. Най-много ще се радват че ЦСКА остава с комунистическото си име.

В страната беше решено да бъдат премахнати комунистическите символи. Освен че не се премахват комунистическите имена и символи, управляващите ги увековечават, като спортни съоръжения кръщават на тяхни имена. Държавната администрация все още не може да се отърве от призракът на комунизма.

Ако сред управляващите има хора които обичат България: ще принудят отбора на ЦСКА да смени комунистическото си име. Също така волейболната зала да се прекръсти на "Арена София" а бъдещия национален стадион на "Арена България". Със тези смешни комунистически имена, държавата се връща с над 20 години назад. Да ви е честито.