Левски - Циганската престъпност се счита за интеграция

Search

Information

Циганската престъпност се счита за интеграция

AddThis Social Bookmark Button

Циганската престъпност се счита за интеграция

Зачестиха случайте на оскверняване на български гробове от цигани, както и кощунство над български исторически личности. Ако подобно нещо се случи в някоя държава където се проповядва исляма, извършиителите ще съжаляват че са се родили защото повече за тях няма да има нормален живот, или както казват хората няма да видят повече бял ден.

Но България като християнска държава и член на Европейския съюз, гледа с пренебрежение на циганската престъпност, можеби властите и правосъдието в страната считат че точно това е интеграцията на циганите. Сигурно ще дойде време да ни карат да плащаме данък, затова че циганите разбиват и ограбват домовете ни, като по този начин ни утървават от излишен лукс.

Европейците не съ по-глупави от нас затова че връщат обратно в България циганите който крадът и замърсяват околната среда. Можеби ще трябва цигани да ограбят домът на някой адвокат или депутат и да убият близките му и него, за да разберът управляващите и правосъдието за какво става въпрос. По селата пенсионерите непрекъснато са ограбвани, изнасилвани и тероризирани от циганите.

Когато убиха бългрска адвокатка, убийците бяха осъдени на 25 години лишаване от свобода. Циганите който запалиха българското знаме заслужават много по голема присъда, защото унищожават българските символи, както и за оскверняване на български гробове и кощунството над забележителни исторически личности. Точно това са причините за да се поражда умраза и ненавис към циганите.

Политиците ще трчбва да забравят циганската думата "роми" а да използват българската дума цигани, защото все още в България официален език е българския. Защо в парламента се използват непрекъснато цигански, турски или английски думи. Депутатите ще трябва да бъдат глобявани когато не използват български думи, защото хората не им разбират нищо.

Унизително е когато в българският парламент (Народното събрание) се използват цигански думи. На цигански думата "ром" означава циганин. На италиански "ром" означава римлянин. Политиците когато използват тази циганска дума, може да изпаднат в неловко положение защото все едно че римляните са сравнявани с цигани. Циганите когато престанат да крадът, тогава няма да се обиждат от думата "циганин".

Политиците ще трябва да вземат поука от най-голямата демокрация САЩ, където индианците живеят в резервати. Тези бездомни цигани който живеят в гето незаконно или образуват катуни, както и самонастаниле се в изоставени къщи; ще трябва да ги настаняват в резерват където нямат право да го напускат, защото са опасни престъпници. Така държавата ще се предпази от разруха.

Тези цигани който не крадът и не съ престъпници нека да се интегрират с другите етнически общности. Децата им да учат висше образование и така ще бъдат уважавани и ценени с тяхния полезен труд. За да бъдат интегрирани трябва да спазват законите на държавата. След като не искат да се интегрират и да бъдат полезни за обществото да им се отнемат паспортите и гражданските права и да ги изпращат в резервата.