Левски - С обещания стадиони не се строят

Search

Information

С обещания стадиони не се строят

AddThis Social Bookmark Button

С обещания стадиони не се строят

Само с обещания стадионите сами няма никога да се построят. Ако българското правителство не проявява никакъв интерес и по-енергични действия, това означава че в България само ще сънуваме за нови стадиони, на които може да се провежда Европейско или Свтовно първенство.

В момента правителството доказва на всички че много лесно се обещава но трудно се изпълнява. С непрекъснатото отлагане за изграждането на нови стадиони, на всички футболни фенове става ясно, че футболното ни първенство ще се играе на стадиони годни само за махленски мачове.

Каквито са ни стадионите такива ще ни бъдат и международните футболни успехи. Затова нкой не трябва да се оплаква че съдийте ни ущетяват на международни мачове. Така ще бъде и занапред защото никой съдия няма да допусне да побеждава отбор, които е от държава в която няма стадиони и качествено първенство.

Когато от УЕФА призоваваха в България да се изградът нови модерни стадиони, от БФС и от всички държавни институций само обещаваха но нищо не изпълняваха. Сега ролите ще се разменът; България ще иска от УЕФА пари за стадиони, но ще получава само обещания.

Пари за нови автомобили на депутатите правителството намира, но пари за нов стадион няма. Затова когато футболните ни отбори не се представят добре на международни мачове, не трябва да бъдат упреквани. Защото каква ни е държавата такива ще са и спортните успехи, доказаха го и спортистите от Олимпиадата в Англия. 

След като няма пари за изграждането на нов национален стадион, управляващите и депутатите могат да даряват половината пари от големите си заплати, докато бъде изграден стадиона. По този начин ще бъдат полезни за държавата и ще докажат че обичат спорта. Тогава с право ще могат да се снимат с велики български спортисти.