Левски - Отново в София коли във пламъци

Search

Information

Отново в София коли във пламъци

AddThis Social Bookmark Button

Отново в София коли във пламъци

През нощта в ж.к. Люлин близо до тунела отново имаше коли в пламъци. Полицията има свойте хипотези: че подпалвачите са пиромани или фирми който взимат коли за скрап. Но нека си отговорят на въпроса: преди събитията в Катуница защо нямаше масово подпалване на коли.

Тези подпалвания на автомобили приличат на добре организиран терористичен акт с цел да се дестабилизира държавата и хората да бъдат тероризирани. Можеби според управляващите думата интеграция означава цигански терор и престъпления и всички да го търпят с безразличие. Когато им се търси отговорност за престъпленията, това е расизъм.

Бездействието на управляващите спрямо престъпността си проличава и на пазара Кирков. Там през няколко метра мургави черноборсджий предлагат продажба на цигари. Полицията се похвали в пресата че има конфискуван камион с фалшиви цигари. Но не се хвали че има осъдени за продажба на контрабандни цигари, който ущетяват държавата с милиони левове.

Всичките черноборсаджий контактуват по между си на турски език. Можеби управляващите ще разчитат за в бъдеще на тяхните гласове при избори. Ако наистина е така, това означава че управляващите се интегрират с престъпниците в страната. Подобни действия подронват международия авторитет на държавата.

Ако престъпниците не бъдат осъждани без значение тяхната етническа, религиозна и расова принадлежност за по-дълго време в затворите, това означава че държавата ни се превръща в гнездо за престъпниците. В това гнездо действат законите на джунглата, по-силния надделява над по-слабия.

След като в страната се създават непрекъснато нови престъпници, това означава че държавата е най-качествения университет за съвършенни престъпници. Затова много хора емигрират от България, който не искат да бъдат тероризирани и ограбвани. Те търсят държава където законите важът еднакво за всички.