Левски - Четата на Пенев младши

Search

Information

Четата на Пенев младши

AddThis Social Bookmark Button

 

Четата на Пенев младши

Със всеки изминал мач българските национали се сработват и се превръщат във мощтна футболна машина, която винаги може неприятно да изненада всеки отбор считан предварително за фаворит. Освен това много по-добре играят без скъпо платените звезди който вече напуснаха националния отбор. Най-важното е да не се разделят на групички и да не правят бойкот на треньора.

Българските футболисти трябва да разберът че когато правят бойкот на треньора, бойкотират държавата. Затова трябва да бъдат единни и да се ръководят от девиза на мускетарите: "един за всички всички за един". По някога има и неуспехи, но това не трябва да разединява отбора. Също и при успехите не трябва да се възгордяват, защото за големите отбори е важен крайният успех и постигане на целите.

Със добра и зрелищтна игра освен че ще се харесвани от футболните фенове по света, ще направят добро впечатление и на съдийте, което е много важно. Дори и в контолни мачове трябва да побеждават и никога да не подценяват противника, защото само с победи и силна игра се изгражда авторитет на отбора. Също така и в световната футболна класация ще се предвижва отбора към челни позиций.

Най-важното вече е постигнато, играят нападателен футбол и се стремът да побеждават силни съперници. Феновете започват да посещават мачовете на националите дори и в чужбина. Футболистите усещат подкрепата на цялата държава и се отблагодаряват. Но правителството им е голям длъжник за безразличието, размотаването, и нежеланието да построй супер модерен стадион. Само в България няма качествени стадиони за провеждане на Европейско или Световно първенство.