Левски - Футболните национали заслужават уважение и подкрепа

Search

Information

Футболните национали заслужават уважение и подкрепа

AddThis Social Bookmark Button

Футболните национали заслужават уважение и подкрепа

От както Любослав Пенев застана на поста треньор на националния отбор, футболните национали в пет поредни мача доказват че заслужават уважение и подкрепа. След като Пенев наложи нападателния стил в отбора и непрекъснато да се търси победа, футболистите му се отблагодариха и доказаха че това е пътя към световните футболни успехи.

Независимо какви ще бъдат крайните резултати от Световните квалификаци Любо Пенев ще трябва да остане на поста треньор поне още две години. Защото ако продължава отбора така да се представя ще радва феновете и стадионите ще започнат да се пълнят. Освен това един качествен отбор се създава за няколко години. През това време трябва да се въведе ред и спокойствие в отбора.

Тези достойни футболисти заслужават националния футболен стадион да бъде най-модерния в Света. Затова тези който пречат за изграждането на нов футболен стадион, ще трябва да се извинът на футболистите и в скоро време да започне изграждането на най модерния стадион. Не трябв да се изтъкват смешни причини затова че не се изгражда нов стадион, нужни са бързи и незабавни действия.

Изградът ли се нови модерни стадиони футболистите ще играят със желание и стадионите ще са пълни. Тогава ще започне да се играе истински футбол. На медународен мач на националите, феновете ще трябва да забравят клубните пристрастия и закачките защото тогава всички са от един отбор. Нека подкрепяме бъдещите футболни звезди. Те заслужават и се нуждаят от подкрепа.