Левски - Лекари вграждат фалшиви метални импланти

Search

Information

Лекари вграждат фалшиви метални импланти

AddThis Social Bookmark Button

 

Лекари вграждат фалшиви метални импланти

От Здравното министерство не трябва да бъдат зрители как лекари изнудват пациенти, когато им вграждат фалшиви метални импланти. Освен че здравната система на България е в реанимация, от министерството не желаят да си оправдаят големите заплати, като не взимат никакви мерки срещу безобразията които извършват лекарите.

Тези лекари който слагат метални импланти, където не отговарят на поръчаните от пациентите метали и присвояват остатъка от сумата, се подиграват със здравето на хората. Тези подигравки и изнудвания на пациентите, са едни добре обмислени и опганизирани престъпления.

За подобни престъпления не трябва да има адмистративни наказания, защото на такива престъпници мястото им е в затвора. Такива лекари просто са си сбъркали професията. Във затвора при техни съмишленици ще се чувстват много по-добре. Затова от Министерство на здравеопазването трябва да проверяват на всеки пациент имплантите когато се изваждат дали съответстват на заплатения от тях метал.

Ако много лекари заминат в чужбина или в затвора, то ще се лекуваме в чужбина. В страната ни здравните услуги освен че са скъпи са и некачествени. Освен това ако Министерство на здравеопазването не предприеме някакви мерки за подобряване качеството на здравоопазването, по-добре ще бъде ако се премахне за да не ущетява държавата със заплатите си.