Левски - Те непрекъснато са сред нас

Search

Information

Те непрекъснато са сред нас

AddThis Social Bookmark Button

Те непрекъснато са сред нас

Едвали има държава по Света която да се похвали че на територията и не е забелязван, неидентифициран летателен апарат. За извън земни когато се говори имаме представа че са с летящи чиний. Но тези въздухоплавателни апарати по време на движение с голяма скорост, внезапно сменяват посоката на движение. По време на движение сменят вънщния си вид, като се преобразяват в други форми.

Свикналисме да ги наричаме НЛО. Да предположиме че великите армий на САЩ, Русия и Китай, имат летящи чиний. Но нямат такава техника с която да може да сменяват посоките на движение когато се движат с много висока скорост. Също така нямат техника с която да могат да преобразяват летателния апарат по време на движение в най-различни форми.

През Втората Световна война са намерени секретни документи, в който се споменава че Германия всеки момент ще произведе летящи чиний. При капитулацията на Германия, много учени и висши офицери от германската армия, са избягали по Света с цел да си спасът живота или да не бъдат съдени. Естествено че тези документи са със тях и да допуснем че са направили летящи чиний.

Ако наистина са ги направили то нямат тази техника която постоянно демонстрират НЛО, по време на летене. Ако пък притежават тази техника много отдавна да са превзели целия Свят. Нали това им е била целта през цялото време на Втората Световна война. Освен това много години са изминали от тогава и те всичките вече не съ между живите.

В някой държави се случват странни неща; за една нощ се образува някоко метра широк цилиндричен отвор с идеално правилна форма. Не може да се допусне че това е природно явление. Можеби за извън земните предствляваме нещо като рибки в еквариум и ни наблюдават до каква степен на развитие ще стигнем. Дано поне бъдат доброжелателни към нас земните хора и ни помогнат да изучим нови науки.