Левски - Политическа авантюра

Search

Information

Политическа авантюра

AddThis Social Bookmark Button

Политическа авантюра

Преди избори всеки лидър на партия така хубаво говори и обещава на избирателите такива неща който няма да се случат. Всички хора който гласуват по съвест се чудят за коя партия да си дадът гласъ. Обаче има и такива на който е най-лесно. Те гласуват за кебапчета и пари.

Когато спечелят изборите и вече са на власт, забравят за всякакви обещания. С кебапчетата не могат да научат простия да говори и да пише. Затова простия си остава прост, бедния си е пак беден. При това положение хората казват; прост народ, слаба държава.

Държавата е слаба но в парламента няма слаби. Особено с тези ефтини депутатски кюфтета, добре се хранят хората. Нали на следващите избори гласоподавателите и те ще ядът кюфтета и кебапчета и то без пари. Най-важното е сега да им купят нови модерни автомобили за да не се блъскат в градския транспорт.

За какво им е градски транспорт, нали трябва да навъртат повече километри за да им плащат повече пари за гориво на лъскавите автомобили. Няма значение че в държавата има бедни и гладни, по-важно е че се возят в нови безплатни автомобили. Не им липсват и депотатски командировки. Депутатския туризъм е полезен за здравето.

Заради тези пари и кебапчета по време на избори, властта никога няма да може да се справи с битовата престъпност. Организирана престъпност в България няма. Защото след като арестуват някой, след това той осъжда държавата в Страсбург че неправомерно е арестуван. Нали сме богата държава ще плащаме. Богата държава но беден народ.

Затова на избори не трябва да се гласува срещу пари, кебапчета или определена партия, а за доказали се личности в политиката. На България трябва коалиционно правителство с най-качествени политици, защото тогава всички парий ще носят отговорност за управлението на държавата и взаимно ще си посочват грешките.