Левски - Съня спомен от миналото и пътеводител в бъдещето

Search

Information

Съня спомен от миналото и пътеводител в бъдещето

AddThis Social Bookmark Button

Съня спомен от миналото и пътеводител в бъдещето

Обикновенно в сънищата сънуваме нещо преживяно или нещо което ще ни се случи. Много пъти сънуваме нещо и то наистина се случва. Дали това е сучайност, или някаква закономерност където човешкият живот на всеки е предварително предначертан. Можеби сънищата са телепатична филмова лента свързана с мозъка на човека и третото невидимо око.

Много пъти когато се случи нещо неприятно всеки казва, така мо е писано нали човек не може да си избяга от съдбата. Може би найстина така е писано във филмовата лента за живота на всеки от нас. По пътя на логиката би трябвало в човешкия организъм всеки да има естествено видео, а сънищата да представляват телепатичен екран.

Когато човек започва да разсъждава по подобен начин; хората около него ще си помислят че сигурно има някакви психически отклонения. Но нали и гадателите, Нострадамус и баба Ванга са страдали от епилепсия. Хората много не вярват, но стават интересни неща на този Свят. Много екстрасенси лекуват чрез телепатия.

Има хора който сънуват други планети и извън земни, и след това как падат в бунар или бездънни пропасти. Можеби това е телепатичният път за друго измерение, по което се движи душата на човек напускайки тялото му когато е в покой. Предположения за това мнеие са случайте, когато се сънува че падаш в пропаст и се опитваш да извикаш, но не можеш. Което означава че душата е напуснала тялото на човека и не контролира мозъка.

В подобен сън когато човек пада в пропаст и успява уплашен да извика силно, така че дори да събуди някой друг около него. Само че тогава тялото има неприятно усещане, подобно когато автомобил се движи много бързо, и изведнъж спре. Което води до мисълта че точно в този момент душата на човек се е върнала отново в тялото. Ако подобни предположения са факт, това означава че душата е дистанционно за естественото видео в организма на човека, а съня е телепатичният екран.