Левски - Човечеството е слабия ученик във вселената

Search

Information

Човечеството е слабия ученик във вселената

AddThis Social Bookmark Button

Човечеството е слабия ученик във вселената

На определени места по Света има много загадъчни места. До сега няма научни доказателства и факти за причините на тяхното съществуване. Всичко се обосновава на научни теорий и предположения. Поради тези причини учените трябва да разберът че не сме сами във вселената. Много са доказателствата по Света че на Земята непрекъснато има следи от извън земен разум. Учените с угорчение ще трябва да признаят че човечеството е слабия ученик на вселената.

Едно от загадъчните неща са хеопсовите пирамиди. За тяхнопо изграждане и предназначение съществуват само научни хипотези, без никакви доказателства и факти. Пирамидите са доказателство че на Земята има присъствие на висш извън земен разум. Защото никъде все още не съществува такава техника, която да изгради пирамидите и да транспортира огромните каменни блокове за тяхното изграждане. Подобни пирамиди има на други места по Света.

Не по-малко загадъчна е космическата площадка в пустинята Наска във Перу. Изобразени са голями фигури и знаци както и рисунки на някой видове животни. Всичко това има някакво предназначение за този висш разум който го е използвал преди стотици години. Нищо чудно дори и в момента да го използва без това да бъде забелязано. Тези знаци върху пистата и космическата площадка, могат само да се наблюдават от самолет или космически кораб.

Голяма загадка представлява и Бермудския триъгълник. Разположен между три мислени прави; Флорида, Бермудските острови и Пуерто Рико. Името му всява страх саради мистичното изчезване на морски и въздушни съдове. Съществуват най различни хипотези но никоя няма реално покритие с доказателства. Това доказва че има природни закони който не съ известни на човечеството. Допустимо е да действа извън земна сила неизвестна до сега.

Връх Кайлаш в Тибет се счита за дом на боговете. Наричан е центърът на космоса където живеят боговете. Забранено е посещението му от хора. Върхът е бил изкачван веднъж от американска експедиция. Но до две години всичките членове на експедицията умрели от не известна и не излечима до сега болест. Предполага се че има голяма радиация от посещение и престой на извън земни. Името на връх Кайлаш всява страх и почит сред местното население.

Страховит интерес представлява гроба на египетската богиня Бастет която е с маска на котешка глава и се намира в Странджа планина. Мястото се намира в България до Малко Търново. Следователи твърдят че това светилище не е обикновен гроб, а е врата към космоса. В него има огромни знания за земята и космоса, както и за произхода на човечеството. Това е пътят към звездите и към други измерения. Много загадъчно и мистериозно място. Достъпът в гробницата е невъзможен.  

Често срещани и необяснимо явление са напоследък житните кръгове, или така наречените пентаграми. Няма такава техника която да ги направи и да не остави следи около тях. Бяългарски учени от БАН твърдят че тези кръгове са послания от други цивилизаций. Дори между тях има контактьорка Марияна Везнева, която може да ги разчита. Тя дори контактуваше в Англия с извън земни чрез разчитане на посланията в житните кръгове.