Левски - Бездомните кучета хапaт управляващите лапат

Search

Information

Бездомните кучета хапaт управляващите лапат

AddThis Social Bookmark Button

Бездомните кучета хапaт управляващите лапат

Непрекъснато се увеличава бройката на хората, убити и разкъсани от бездомните кучета човекоубийци. Вместо да бъдат щастливо умъртвявани бездомните кучета според изискванията на ЕС, управляващите изграждат приюти чрез който държавата да бъде законно ограбвана. От Европа непрекъснато дават съвети за безболезнено и щастливо умъртвявани животни.

Както при изграждането така и при експлоатирането на кучешките приюти, е печеливш бизнес за източване на държавни средства. От ЕС ако не финансират изграждането на кучешки приюти и не поемат изцяло издръжката на приютите след като бъдът изградени, държавата ще бъде в икономически нокаут. Защото средствата изразходвани за приюта, няма гаранция че ще бъдат използвани по предназначение.

Последните случай на мосово ухапани от кучета е в Силистра. Оправданията на кмета са; че нямат кучешки приюти. Можеби ако бездомна глутница кучета, откъснат топките на някой от управляващите, чак тогава ще се усетят че бездомните кучета трябва да бъдат умъртвявани. Дори това ще бъде според изискванията на ЕС щастливата смърт.