Левски - АЕЦ - Белене е национална катастрофа за държавата

Search

Information

АЕЦ - Белене е национална катастрофа за държавата

AddThis Social Bookmark Button

АЕЦ - Белене е национална катастрофа за държавата

С неясен фиксиран договор за цената при изграждането на АЕЦ - Белене го превръща в най голямата корупционно схема в държавата. Корупцията е най голям проблем за страната. Загубата е огромна и затова правнуците на наще внуци ще има да плащат загубите от договора. Защото АЕЦ- Белене е най голямата национална катастрофа за държавата.

С този вреден за държавата договор станата ни ще бъде непрекъснато изнудвана и подложена на политически и икономически рекет. При това положение на виновниците за подписването на този договор, би трябвало да се търси някаква отговорност. Още преди да бъде изградена АЕЦ - Белене се знае че ще бъде губеща за държавата.

Във Света непрекъснато се търсят и въвеждат нови алтернативни източници на електоенергия. Особено слънчевата енергия която е бъдещето на Света, затова непрекъснато се използва и усъвършенства. Така че преди да започне да се изгражда атомната централа тя вече е остаряла.

Ако не бъде изградена централата ще се плащат огромни суми неостойка от България. Бъде ли изградена ще остане като паметник на престъпността, от който държавата непрекъснато ще губи. Всичко това ще рефлектира върху икономиката на страната и държавата ще бъде пред фалит. 

Не се ли реши в скоро време този най-голям проблем на държавата за всички времена; освен че ще ни вземат руснаците НЕК, те ще вземат и цялата държава. Може би точно това са целели управляващите по това време когато е сключван договора. От което следва че са обслужвали интереси на чужда държава.

Подобни действия могат да се считат като престъпление срещу държавата. Затова виновните ще трябва да отговарят за най голямото престъпление извършвано някога в България. С тази нацинална катастрофа България може да спре да функционира като държава. Затова проблема трябва да се решава светкавично бързо.