Левски - Криворазбрана интеграция на евроазиатците

Search

Information

Криворазбрана интеграция на евроазиатците

AddThis Social Bookmark Button

Криворазбрана интеграция на евроазиатците

Много хора в България имат грешна представа за интеграцията. Не е редно определена етническа група да живеят на гърбъ на другите етнически общности в държавата. Да се гледа с пренебрежение на тяхните кражби и други престъпления. Или да бъдат осъждани със смешно ниски отсъдителни присъди. Да тероризират другите етнически групи, да не плащат данъци и такси, вода, ток, парно и други.

Постоянно се самонастаняват в изоставени къщи и ги разграбват. Правят не законни къщи и не плащат данъци за тях. Върху третоара на улица Татарли  която е успоредна на бул. Константин величков има построена барака която стои с години и съвета не ги глобява и не ги принуждава да я бутнат. След като са цигани за тях всичко е позволено да правят в името на етническия мир. Дори на избори кебапчета и пари им раздават.

Можеби за властите в България това е понятието за интеграция на циганите. Или мръсотията която правят с изпражненията от конете които теглат каруците и обикалят с тях дори по цетъра и търсят какво да откраднат. Полицията не ги санкционира. Освен това когато влизат в контейнерите за буклук, изваждат да видят какво ще вземат и другото остава да бъде разнасяно от вятъра и бездомните кучета.

Когато създават нелегални катуни, около тях всичко уграбват и унищожават също като след война. В транспорта пътуват гратис и никога не ги санкционират. Нещо повече, проверяващите тях не ги проверяват, което вбесява другите хора. Циганите си купуват малолетни жени който са професионални крадци. Като ги пускат да крадът, знаят че няма да бъдат осъжадани понеже са малолетни.

Според българските закони това се нарича педофилство и подбуждане за престъпление от малолетни. За подобни действия закона трябва с най-голяма строгост да ги подведе под съдебна отговорност. Пред властите циганите се оправдават че са им такива обичайте. Но техните обичай са още да крадът, убиват и ограбват хората. Те са по-опасни и от най кръвожадните животни. Това е така защото не им се търси отговорност.

Опитват се и то успешно да заменят български думи с цигански. Има политици който не знаят че думата "ром" на цигански означава циганин. На италиански думата "ром" означава римлянин и столицата на Италия Рим. Италянците се обиждат когато циганите са наричани "роми", защото все едно че италянците са наричани цигани. Политиците трябва да знаят че българския език е офицялен в България но не и циганския.

Циганите никога няма да се интегрират, защото рябва да спазват законите. Много добре си знаят привилегийте, но не и задълженията. Лечението им в болниците са за сметка на тези който си плащат сдравните усигуровки. Затова по някога лекари отказват да ги лекуват. Освен това когато са на преглед не се къпали и миришат неприятно. За да бъдат интегрирани циганите, ще трябва многократно да бъдат увеличени отсъдителните присъди за изтърпяване на наказание в затворите.