Левски - Помощта за Перник по-важна от кучешките приюти

Search

Information

Помощта за Перник по-важна от кучешките приюти

AddThis Social Bookmark Button

Помощта за Перник по-важна от кучешките приюти

Да се помогне на пострадалите от земетресението в Перник е много по-важно и по-хуманно, отколкото да се харчат излишни пари за кучешки приюти. Държавата не предпочита да помага за въстановяване къщите на пострадалите от природното бедствие. Приоритет на правителството е построяването на приют за бездомни кучета.

След като се правят приюти за "свещенните животни" (бездомните кучета) на България и не се помогне на всички пострадали от земетресението, това означава че за правителството са по-важни бездомните кучета, отколкото живота и здравето на хората в държавата.

Нали на хората трябва да дават пари, а с приютите за бездомни кучета ще иточват държавата и ще я ограбят с милиони. Тези кучешки приюти са машинка за правене на пари. Затова правителството предпочита тях отколкото помощ за всички пострадали при земетресението.

След като правителството на България старателно изпълнява напътствиата на Европа, трябва да се ръководят от факта, че животните трябва щастливо да бъдат убивани, с усмивка на устата. След като кучетата са животни не трябвада се строят приюти за тях за да не бъде ограбвана държавата.

Най-хуманния и полезен начин за държавата да се премахнат бездомните кучета, който са се превърнали в човекоубийци, е щастливото им убиване с ток. По този щастлив начин умъртвяват и другите животни в кланниците. Още по-полезно за държавата ще бъде ако кучетата се дават за храна на хищтните животни в зоопарка.

Затова правителството трябва по-енергично да действа и да премахне тромавата процедура за да може ефективно да помогне на пострадалите хора в Перник. След като спешно се помогне на тези страдащи хора, тогава без страх ще може отново да се прибират щастливи или поне удовлетворани по домовете си.