Левски - с неадекватни напътствия ЕО се превръща във второ СССР

Search

Information

с неадекватни напътствия ЕО се превръща във второ СССР

AddThis Social Bookmark Button

С неадекватни напътствия ЕО се превръща във второ СССР

Първото неадекватно напътствие беше; политическия рекет срещу България за премахването на атомните реактори от АЕЦ в Козлудуй. Това беше цената за приемането ни във ЕО въпреки че тези реактори са по-качествени от други във Европа. Българското правителство за да докаже че ще бъдеме послушни ако ни приемат в ЕО ги премахна от употреба.

Второто неадекватно напътствие; домашните животни за да не се мъчат не трябва по жесток начин да бъдат убивани. Когато се коли прасе то не трябва да се мъчи, защото трябва щастливо да умре. Сигурно трябва да се смее прасето когато умира. За да не се измъчва прасето трябва да бъде убито с ток, същото се отнася и за другите животни.

Третото неадекватно напътствие; бездомните кучета не трябва да бъдат убивани а да се прибират в кучешки приюти. Което означава че бездомните кучета стават "свещенни животни" за България. От което следва, че вместо лъвове на герба на България, трябва да бъдат "свещенните животни" на държавата бездомните кучета.  

Четвърто неадекватно напътствие; интеграция на "евроазиатците" (етикет подобен като "афроамериканец" ). След като са толкова хуманни правителствата от Европа, защо изгониха българските и румънските цигани от ЕО, като можеше там да крадът и да извършват престъпления отколкото в България. Там щяха да ги интегрират.

Има още неща в напътствията от Европа, който са лишени от всякаква логика. Европейските ни партньори не трябва да прекаляват с напътствията, защото трябва да разберът че България е била в териториата на няколко империй и всичките империй са се разпаднали.

Освен това трябва да знаят че във територията на източната Римска империя (Византийската империя) е създадена българската държава. И още нещо трябва да разберът; че България е люлката на европеиската цивилизация. Затова трябва да имат уважение към държавата ни и те да се вслушват в нашите съвети.