Левски - Бербатов изригна като вулкан

Search

Information

Бербатов изригна като вулкан

AddThis Social Bookmark Button

Бербатов изригна като вулкан

След като трансфера на Бербатов е факт, тои дори направи своя дебют с новия си отбор "Фулъм" срещу "Уест Бромич" в Премиър лийг. В мача Бербатов изригна като вулкан и вкара два гола 32 и 45 мин. от дузпа. С добра игра помогна на отбора да победи с 3:0 и така се отблагодари на треньора Мартин Йол за гласуваното му доверие. След две поредни загуби на "Фулъм" всички в отбора начело с наставника Мартин Йол се надяват Бербатов и за напред да помага на отбора.

Дълго време в стария си отбор "Манчестър Юнайтед", не получаваше доверие от треньора Сър Алекс Фъргюсън. След като Бербатов се доказа като фитболист и му потръгна играта,  треньора спре да го пуска да играе. Така Бербатов си протри гащетата на резервната скамеика. Обиден на треньора тои напусна отбора на "червените дяволи". Въпреки че беше любимец на публиката която го наричаше Бербо гол.

Сега в новия отбор сед като разчитат на него и му гласуват доверието да играе като титуляр, трябва да се раздаде с добра игра и да докаже на бившият си наставник Сър Алекс Фъргюсън че е направил голяма грешка че не му е гласувал доверие. Освен това ако играе добре и бележи повече голове ще докаже на цялата футболна общественост че мястото му е сред най-великите футболисти в Света.