Левски - Депутатска наглост пример за типична байганьовщина

Search

Information

Депутатска наглост пример за типична байганьовщина

AddThis Social Bookmark Button

Депутатска наглост пример за типична байганьовщина

Депутатите са единодушни в решенията за големите им заплати за привилегийте и личните им облаги. Освен големите заплати за българските стандарти, почти всички депутати получават допълнителни доходи като членове на парламентарни комисий, командировъчни в чужбина, много от тях участват в борд на директори на някой фирми, евтината храна с прочутите депутатски кютета, служебни автомобили с подчинен шофьор който им е като слуга, не плащат пари за гориво.

Автомобилите който им се дават ги ползват за частно ползване, но не плащат за тях данък на държавата. Горивото им плаща също държавата, което означава че всички тези привелегий на депутатите са на гърбъ на техните избиратели. Депутатската наглост е пример за типична байганьовщина. Много други депутати по Света биха завидели за привилегиийте на българските си колеги. Работата на повечето депутати в Народното събрание е следната; да прочетът веснисите и да подремнат.

Като им свърши работното време може да си купят за вкъщи евтини депутатски кюфтета. След това безцелно да се возят на служебните автомобили. Нали всичко се плаща от хората който гласуват за тян. Най-голямата наглост е че пет годишните служебни автомобили ще ги сменяват с други модерни чисто нови опели 4 по 4  диодни LED стопове. Ако броя на депутатите не намалее  поне на половината, нищо дбро не чака хората в държавата който като планина на гърбъ си носят депутатите.

Депутатския туризъм в Народното събрание е опасен за държавата и за избирателите. Защото за депутатите приоритет са на първо място личните интереси, отколкото тези на държавата. За да бъдат полени за държавата, трябва единодушно да създадът закон които многократно увеличава наказанието за всякакъв вид престъпление. Освен това също единодушно да решът как да се подобри жизнения стандарт в България и да се увеличът пенсийте и заплатите на хората в страната.