Левски - законите поущтряват циганската престъпност

Search

Information

законите поущтряват циганската престъпност

AddThis Social Bookmark Button

Законите поущтряват циганската престъпност

Известно стана че трима евроазиатци са заловени в Русе как режат стоманени подпори от огражденията на Дунав мост. Тези нагли цигани били оборудвани с газова бутилка и резач за да режат металните ограждения. Имали и микробус в които да натоварят откраднатия метал и да го предадът за вторични суровини.

Можеби ще трябва циганите да разрушът моста за да разберът най-после депутатите, че Парламента (Народното събрание) не е място за пред изборна кампания. В него се решават съдбините на България и създаването на законите срещу престъпността. Тези закони трябва да бъдат такива че да стряскат всеки който реши да извършва дадено престъпления.

Не трябва да се допуска Парламента да бъде клюкарник.  Депутатите нека разберът че циганската престъпност тероризира държавата и са много опасни за обществото. Те не се притесняват от смешно ниските присъди и не желаят да се интегрират в обществото. Единственото нещокоето ги интересува е само да крадът. 

Затова в парламента нека увеличът многократно наказанията за всякакъв вид престъпления. Само това е начина да се намали престъпността. Освен това при съдебни дела трябва да се отсъждат най-големите наказания за извършването на всякакъв вид престъпления. Ословните присъди да отпаднат.

Хубаво е че съдебната власт е независима. Но това не означава че делата трябва да се водят по 20 години и след това да губят давност. Подобно нещо е недопустимо, но е срещано явление. Ако автомобила на някой адвокат се повреди и в сервиза го забавят толкова време колкото той бави делата, няма никак да му бъде приятно.

Съдебната система след като е независима, това не означава че не трябва да бъде контролирана за умишлено забавяне на съдебни дела. Точно за такива неща трябва да бъдат контролирани адвокатите при забавяне и разтъкаване на съдебни дела да им бъде забранено да упражяват тази професия.

Не трябва да се допуска адвокатите да водят едновременно много дела, защото получават непрекъснато бонуси от клиентите и умишлено ги бавят. Също за определено време трябва да завършват дадено дело и след това да започват с друго. Трябва непремъснат контрол за ефективността на съдебната власт.

На съдебни дела имената на свидетелите и техния адрес и други данни за тях, не трябва да бъдат обявяване пред подсъдимите и техните близки. Защото след това могат да бъдат изнудвани и тероризирани. Това е причина където много хора се отказват да бъдат свидетели. 

За да бъде намалена престъпността ще трябва да се разреши законно на полицайте да използват оръжие при самоотбрана или при преследване на опасен престъпник. Освен това полицайте за да вършат съвестно служебните си задължения и да не роботят на други нерегламентирани места, заплатите им трябва да бъдат увеличени.

Във Народното събрание не се ли решът със нови закони тези неща, това означава че депутатите със старите закони поущтряват престъпността в държавата. Освен това да прекратът със словестните между партийни престрелки и да започнат да работят в интесите на държавата. Защото положението с престъпността е много сериозен проблем за страната. Затова не ни приемат в Шенген.