Левски - необходимост от банки за човешки органи

Search

Information

необходимост от банки за човешки органи

AddThis Social Bookmark Button

 Необходимост от банки за човешки органи

Според последните новини в някой градове на България, болнични заведения спешно се нуждаят от кръв за живото спасяващи операций. В държавата не спира автомобилната война по пътищата, където непрекъснато има жертви и опасни за здравето травми. По всяко време на денонощието има хора който са пострадали и от битови злополуки и спешно се нуждаят от подмяна на човешки органи.

За това е необходимо в почти всички окръжни градове да има банки за човешки органи и постоянни пунктове за кръводарители. Защото на всеки човек се налага по някога преливане на кръв или някаква операция. Нека всеки се замисли че може по всяко време и на него да се наложи, спешна операция, кръвопреливане или подмяна на някой от човешките органи.

Най-скъпото нещо на света е човешкия живот. По-добре ще бъде ако се изграждат в държавата повече болнични заведения, който са жизнено необходими за хората, отколкото приюти за бездомни кучета и хлебарки. Нека правителството на България размени с някоя държава бездомните кучета с някой други домашни животни. Така държавата ще бъде по-чиста и няма да има кучета човекоубийци.

Освен това ще бъдат икономисани милиони левове, за това че няма да бъдат изграждани още приюти за бездомните кучета. В тези приюти никой не може да докаже какъв е точния брой на кучетата и колко пари се харчат за изхранването им. По този начин държавата може може да бъде ограбвана с милиони левове. Правителството не прави приюти за бездомни хора, защото няма далавера от тях. Кучетата ли са по-важни от човешкия живот.