Левски - Държавата ще понесе санкций от ЕС

Search

Information

Държавата ще понесе санкций от ЕС

AddThis Social Bookmark Button

Държавата ще понесе санкций от ЕС

Правителството на гн. Борисов ще влезе в историята на държавата затова че; под негово ръководство се довърши метрото, построй се ново, за кратко време се подобрява пътната мрежа на държавата. Изграждат се качествени участъци от магистралите за кратко време. Приятна работа е откриването на нови обекти, но не е приятно на правителството  да води ефективна борба с проблемите наследени от другите правителства.

Проблемите са много и зарад тях  освен критиките от ЕС, Българиия понся и определени санкций. Заради това че се намалява приръстта на населението в държавата, ще намалът броя на българските евродепутати в ЕС. Друга санкция е че не ни приемат в свободното пространство на Шенген. Дори Холандия предлага изключването от ЕС на България и Румъния. 

Причината да намалът броя на БГ депъутатите в ЕС  се дължи на масовото емигриране на хората, защото животът в държавата е непоносим. Това се дължи на неефективната работа на правителството с престъпността, икономическата криза, бездомните кучета, циганизацията и мръсотията, просяците и клошарите. Хората търсят спокоино място за живот, където законите се спазват и важът за всички.

Другата санкция където не ни приемат в Шенген, е точно заради липсата на ефективност в борбата с престъпността. След като полицията прави показна акция с арестуване на престъпници пред телевизионни камери, след това не ги осъждат. Получава се точно обратното, международния съд в Хага усъжда държавата да плаща на арестувания обещетение за неправомерно арестуване.

Тези обещетения са на гърбъ на българския народ. Всички българи ще трябва да бъдат удостоени с Нобелова награда, затова как издържат непоносимия живот в държавата. Можеби няма човек в страната който да не е потърпевш от непрекъснато увеличаващата се престъпност. Освен това се увеличава броя на пострадалите, от бездомни кучета човекообийци.

Вместо да се взимат необходимите мерки за намаляване популацията на бездомните кучета, се изграждат нови кучешки приюти. С тези приюти лесно може да се злоопотребява и ограбва държавата. Ако правителството не предприеме ефективни мерки с проблемите в държавата, на изборите ше усети шокотерапията на избирателите, който ще им ударят шамар в резултата от изборите.