Левски - Mакедония краде българската писменност

Search

Information

Mакедония краде българската писменност

AddThis Social Bookmark Button

 

Mакедония  краде българската писменност

Във република Македония властите който са вербувани от югославската комунистическа полиция, непрекъснато се занимават с антибългарска политика. Това го правят с цел Македония да не се присъедини отново към територията на България. Защото знаят че в България не се допускат хора на ръководни постове който са вербувани от комунистическата полиция.

За да бъдат по дълго време на ръководни постове в тази бивша българска провинция, властите непрекъснато съсдават конфликти и провокаций срещу българите. Дори често срещу българското посолство има антибългарски надписи. След като посолството има охрана, логично е че властите се занимават с тези писаници с цел да се поддържа напрежение между България и изкуствено създадената държава.

Населението в новосъздадената държава Македония има предимно български корени, българска история и българска азбука. Така тя исторически и географски принадлежи към територията на България. Но властите се стараят политически да отдалечават Македония от България за да запазят ръловодните си постове. Със всякакви средства фтълпяват на хората че България е враг на Македония.

След като политически се отдалечава Македония от България, тя се отдалечава все повече и от Европейския Съюз и НАТО. Със тази политика Македония прилича на Северна Корея която е един народ с Южна Корея, но не желае обединението на държавата. Дори счита Южна Корея за свой най-голям враг.

След като в Македония се правят на чужденци и водят политика на сепаратизъм, българското правителство трябва да им блокира членството в НАТО и Европейския Съюз, докато в името на държавата им не изчезне думата Македония. Затова и Гърция предприе такива мерки срещу тях. Ако искат държавата им да се нарече Балканска Севернокорейска Република. Подобно име много ще им пасва.