Левски - На мястото на Цар Освободител да бъде хан Аспарух

Search

Information

На мястото на Цар Освободител да бъде хан Аспарух

AddThis Social Bookmark Button

На мястото на Цар Освободител да бъде хан Аспарух

Паметника на Цар Освободител е много хубав и когато минават покрай него хора се възхищават и се снимат около него. Но едновременно с това си задават въпроса; толкова ли няма достойни българи на който да се издигне паметник пред Народното Събрание. Този паметник е свързан историята на България и винаги може да му се намери друго подходящо място след ремонта.

Затова и предложението на депутата който предлага паметника да бъде преместен е в много подходящ момент. Но не трябва да се определя срок точно за три месеца да се монтира паметник на хан Аспарух. Защото така беще поставен срок от Тодор Живков за паметника 1300 години България. Сега всички виждат какъв е резултата от този иаграден набързо паметник.

Затова не трябва да се прибързва за определено време да се монтира паметника на хан Аспарух, защото той със сигурност няма да бъде по-хубав от този на Цар Освободител. Но все пак да бъде хубав и хората като го видят да се възхищават и да се чувстват горди че пред Народното Събрание на България, е паметника на основателя на българската държава.