Левски - Mакедония освен историята краде и българската писменност

Search

Information

Mакедония освен историята краде и българската писменност

AddThis Social Bookmark Button

  

 Mакедония освен историята краде и българската писменност

Във република Македония властите който са вербувани от югославската комунистическа полиция, непрекъснато се занимават с антибългарска политика. Това го правят с цел Македония да не се присъедини отново към територията на България. Защото знаят че в България не се допускат хора на ръководни постове който са вербувани от комунистическата полиция.

За да бъдат по дълго време на ръководни постове в тази бивша българска провинция, властите непрекъснато съсдават конфликти и провокаций срещу българите. Дори често срещу българското посолство има антибългарски надписи. След като посолството има охрана, логично е че властите се занимават с тези писаници с цел да се поддържа напрежение между България и изкуствено създадената държава.

Населението в новосъздадената държава Македония има предимно български корени, българска история и българска азбука. Така тя исторически и географски принадлежи към територията на България. Но властите се стараят политически да отдалечават Македония от България за да запазят ръководните си постове. Със всякакви средства фтълпяват на хората че България е враг на Македония.

След като политически се отдалечава Македония от България, тя се отдалечава все повече и от Европейския Съюз и НАТО. Със тази политика Македония прилича на Северна Корея която е един народ с Южна Корея, но не желае обединението на държавата. Дори счита Южна Корея за свой най-голям враг.

След като в Македония се правят на чужденци и водят политика на сепаратизъм, българското правителство трябва да им блокира членството в НАТО и Европейския Съюз, докато в името на държавата им не изчезне думата Македония. Затова и Гърция предприе такива мерки срещу тях. Ако искат държавата им може да се нарече Балканска Севернокорейска Република. Подобно име много ще им пасва.