Левски - Пак пострадал от свещенните животни

Search

Information

Пак пострадал от свещенните животни

AddThis Social Bookmark Button

Пак пострадал от свещенните животни

Не е тайна че управляващите са превърнали бездомните кучета в "свещенни животни". Непрекъснато се увеличава броя на жертвите от бездомни кучета убийци. Тези жертви ще тежът на съвестта на всички управляващи до сега. Защото са послушници на европейските политици. Единственото спасение от бездомните кучета е; като се закарат с няколко влакови композиций в европейски държави и се направи безвъзмезно дарение на европейските лидери, който дават напътствия да не бъдат умъртвявани.

Ако от Европа откажат подарака от кучета, те могат да бъдат разменени срещу екзотични плодове с Виетнам. Ако не стане подобна сделка, не трябва да се правят кучкарници с който се ограбва и ощетява държавата. След като е забранено да се убиват тези "свещенни животни", трябва да се забрани и убиването на прасетата и също като кучетата да бъдат бездомни на свобода. Така в държавата ще има много щастливи прасета.

Освен кучета и прасета, ще трябва да не бъдат убивани и други домашни   животни. Така и те ше се чувстват щастливи. От Европа трябва да мислят как да помогнат за лечението на български граждани който нямат средства. Защото цялата държава събира пари за лечението на болни деца, нуждаещи се от спешна операция. Не трябва да се грижат за кучета човекоубийци защото стават съучастници в геноцид срещу човечеството.

Пресен е случаят с пострадал младеж от бездомни кучета, в село Смилян Смолянско. Европейците си въорбразяват че са много милостиви и умни след като налагат забрана за умътвяване на бездомните кучета. Всеки нормален човек нека сам прецени дали това отговаря на истината. Лошото е че българските управници се вслушват в неадекватни предложения от европейските ни съюзници.