Левски - Смешни глоби за пиромани

Search

Information

Смешни глоби за пиромани

AddThis Social Bookmark Button

 

Смешни глоби за пиромани

По телевизията обявиха че наказанието на пироман, който за пръв път прави умишлен палеж глобата е до 500 лв. Щетите който ще нанесе на държавата човек с такова болестно състояние, ще бъдат много повече и ще са непоправими. Мястото на такива хора е в санаториум да си лекуват мозъка вместо да ги глобяват с такава смешна глоба.

Защото в България има хора който биха унищожили цялата държава. Ако такива хора се разберът в точно определен момент едновременно да запалът пожари в цялата страна, но да им бъде за пръв път; след това в държавата няма да остане човек който ще може да им наложи наказанието глоба от 500 лева.

Затова законите са създадени да бъдат спазвани от населението на държавата, независимо от техната раса, етническа и религиозна принадлежност, техните политически убеждения, както и ръководни постове ако заемат такива. За тези който нарушават законите, мястото им е в затвора или в санаториум да си лекуват мозъка.

По някога пожарите са с непоправими последствия където дори по някога има жертви на хора, добитък и разрушени сгради. Тези който налагат смешни глоби на подпалвачите, все едно са тени съучастници. Дори по-голямата вина е в тях, защото тази глоба не действа въспитателно.

Наказанието за извършителите на умишлените пожари с глоба от 500 лева, ще тежи на съвестта на съдниците. Нека всички депутати се замислят съвсем сериозно за създаването на ефективни закони, в борбата с престъпността и противообществените прояви. Защото хората в България се нуждаят от нормален и спокоен живот.