Левски - България да се сбогува с политическия мазохизъм

Search

Information

България да се сбогува с политическия мазохизъм

AddThis Social Bookmark Button

България да се сбогува с политическия мазохизъм

Както стана известно от медийте трийсетина цигани нападнали трима полицай в Бяла Слатина, след като им задържали крадени дърва с бус. Ако тази случка беше в САЩ; всичките загорели от слънцето евроазиатци, щтяха да бъдат застреляни на място.  Защото там имат много строги закони който важът и за циганите, особено ако са нападнали полицай.

 За разлика от САЩ в България циганите и бездомните кучета са на почит.  Циганите имат привилегията да крадът, да ограбват жилища и пенсионери, да не плащат ток, вода, да сечът дървет дървета от паркове и градини, да бият и тероризират българите. За да се търпът подобни прояви в държавата, това означава че можеби в страната има политически мазохизъм.

Ако депутатите се откажат да пътуват със служебни автомобили и използват градския транспорт, тогава ще се сблъскат със жалката действителност в държавата. Защото криворазбраната интеграция на циганите, не означава да тероризират населението в държавата. Ако подобна интеграция се търпи от законотворците в скоро време България ще се превърне от държава в територия.

Не трябва депутатите да вярват в напътствията на колегите си от Европа, за интеграция на евроазиатците. Защото точно от тези държави, цигани с български и румънски паспорти бяха изгонени. Товали означава Европейски Съюз, циганите да ги връщат в България а мозаците на държавата и студентите да емигрират в Европа и САЩ. Хората предпочитат да живеят спокойно в държави където законите са мощно оръжие срещу престъпността. 

 Можеби българските депутати ще имигрират като някой техни колеги и затова не създават строги закони срещу престъпността. Ако законотворците решът да останат в България заедно с техните близки, то нека създадът закони с който хората да се чувстват сигурни в държавата. Вместо кучешки приюти трябва да се изградът затвори, в който като влезне престъпник там да изкара остатъка от живота си.

На полицаите трябва да им се разреши да използват оръжие при самоотбрана и при преследване на престъпник с цел да запазят живота и здравето на хората. Да им се увеличът заплатите за да не бъдат корумпирани и да не бъдат съучастници на престъпниците.  След като е възможно политик без необнодимото образование да получава милиони като консултант, трябва да е взможно да се увеличът чувствително заплатите на полицайте.

Тези цигани който са нападнали полицайте ако не бъдат осъдени с най-голяма строгост на закона, това означава че България бавно но много сигурно се превръща от държава в територия. Българските политици ще трябва да поканат колегите си от Европа който говорят за интеграция, да дойдат в България и да живеят известно време в едно циганско гето. След това ще забравят тази дума интеграция.

Единствен начин циганите да се интегрират, е когато многократно се увеличи времето за изтърпяване на наказание след съдебно дело. Да се терси съдебна отговорност от тези който децата им не учат, който не си плащат задълженията към държавата, да се забрани движението с каруци в градовете. Тези който създават катуни и самонастанили се да бъдат осъждани по бърза процедура.