Левски - Наследството на БСП от комунистическото и минало

Search

Information

Наследството на БСП от комунистическото и минало

AddThis Social Bookmark Button

      

Наследството на БСП от комунистическото и минало.

Актуална е темата за паметниците със комунистически символи в България. Един от тях е монумента на Бузлуджа който е наследство на бившите комунисти, (преименувани в социалисти). След като вече е тяхна собственост, могат с партийни средства да го ремонтират като премахнат комунистическите символи.  

Могат да го превърнат в обсерватория или някаква туристическа атракция. Ако решът да свалът петолъчката; не трябва да се допуска да я продадът защото е направена от рубин и е много скъпа. За направата на този монумент средствата са от данакоплатците в държавата. Затова ако се демонтира петолъчката, мястото и е в музея.

Тази креативна сграда може да бъде запазена за поколенията. Защото след стотици години археолозите да не се ровят в руйните да търсят останки от нея, а да бъде запазена в цял вид. По време на Римската Империя римляните са били ненавиждани от народите в завоюваните територий, но сега археолозите непрекъснато търсят под земята останки от римски крепости и други строежи.

След разпадането на Римската Империя крепостите който са били изградили, са били разрушавани и камъните са били използвани за строителен матерял. Подобни грешки не трябва да се допускат, затова символите и паметниците на комунизма трябва да се съхраняват в музей. Така те ще бъдат запазени в цял вид за бъдещите поколения.

Комунистическото творение на Бузлуджа което има странна форма и прилича на летяща чиния, след цялостен ремонт може да се превърне в добро място за отдих и туризъм. Така ще бъдат оправдани огромните средства похарчени за неговото изграждане. По този начин БСП която е наследник на БКП може да се извини на българския народ за неправомерно похарчените излишни средства.