Левски - Бекембауер може да съживи футбола в България

Search

Information

Бекембауер може да съживи футбола в България

AddThis Social Bookmark Button

Бекембауер може да съживи футбола в България.

На всички в държавата става ясно че ръководотелите на българския футбол, нямат желание да се подобри нивото на футбола в страната. Освен това умишлено не се вслушват в разпореждането на УЕФА за лицензирането на стадионите в България който приличат на махленски игрища.

След като не бяха намалени отборите в "А" футболна група на осем, това създава предпоставка за нечестна игра в разпределението за медалите. Половината излишни отбори който няма да се класират на първите четри места, ще започнат да правят уговорки с някой отбори.

Съдийте който ущетяват отборите с умишлени грешки, не получават справедливи и строги наказания. Така те продължават да се подиграват с трудъ на футболистите и със зрителите, който все още ходят на стадионите да гледат отбизо унищожаването на българския футбол.

След като в България няма поне един стадион на европейско ниво и не се предприемаха необходимите мерки за лицензиране, шефовете на БФС трябвше да прекратят първенството за няколко години. Тогава тези отбори който първи изградът най-големи и модерни стадиони, да сформират "А" група.

За да се съживи българския футбол, трябва ръководител на БФС с голям авторитет който няма да допусне да му бъде опетнено името и стриктно ще спазва служебните си задължения. Такъв човек е Бекембауер. Като футболист е постигнал всичко, освен това е с доказани ръководни качества.

Ако бъде поканен Бекембауер за тази длъжност и се съгласи, като негов дастоен заместник може да бъде Красимир Балъков. Освен добър футболист Балъков е с доказани качества като ръководител, добре говори немски и така спокойно може да комуникира с Бекембауер.

Достоен заместник може да бъде и най успелия български треньор Георги Василев, който също перфектно говори немски. Ако Бекембауер отхвърли поканата, то Георги Василев и Краси Балъков могат да допринесът много за развитието на българския футбол. Много е важно да има безпристрастен национален селекционер.

По-добре да се пробват тези два варянта, отколкото да гледаме безучастно и смирено как се унищожава футбола в държавата. Ако не се предприемат спешни мерки за назначаването на способни ръководители на БФС, феновете ще спрът да ходят на стадионите, дори входа да е безплатен.