Левски - Българските олимпийци се отблагодариха на държавата

Search

Information

Българските олимпийци се отблагодариха на държавата

AddThis Social Bookmark Button

Българските олимпийци се отблагодариха на държавата.

След като в България определени хора се стремът да унищожът българския спорт, много успешно постигат целите си. Държавата похарчи много пари за волейбола където българските волейболисти се представят традиционно добре. Това е хубаво; но волейболистите не съ печелиили медали за България както другите спортове.

Държавата не помага на тези спортове който най-много медали са спечелили за държавата и са правели хората щастливи. Много от спортовете считани до скоро за български, е трудно да се развиват без помощта на държавата. Затова българските олипийци се отблагодариха на държавата като не спечелиха достатъчно медали.

Добре поне че Станка Златева и Тервел Пулев ни отсрамиха пред държавите от олимпийското семейство. От последните десетина олимпиади, това е най-слабото представяне на българските спортисти. Затова управляващите ще трябва да знаят че освен волейбола, има и други спортове в държавата на който трябва да се помага.

Много спортове който са носели медали за страната, в момента са в реанимация. На други се прави опит за изкуствено дишане, но все не им достига въздох. Доколкото за футбола където има най-много превърженици, той е в разруха както на клубно ниво така и в националния отбор.

Голяма грешка се допусна където отборите от "А" футболна група, не бяха намалени на осем. Така броя на посредствените отбори се увеличи. Средняшките отбори които няма за какво да се борят, могат само да помогнат на някой отбор ако се споразумеят. Затова българското първенство е смешно и може да се предполага че е корумпирано.

Докато не се изградът модерни стадиони и да бъдат лицензирани за международни мачове, не трябва да се очакват международни успехи на български футболни отбори. Ако държавата не помогне за изграждането на нови стадиони, ще настъпи време когато входа на стадионите ще е безплатен, но стадионите ще са празни.

Затова държавата ще трябва да помогне на цар футбол, както и на другите спортове който са носели много медали за държавата. Също така спортистите трябва да имат стабилни спонсори. Тогава може да се очаква от спортистите ни дъжд от спечелени медали, на Европейско и Световно първенство както и от Олимпиади.