Левски - Германия срещу престъпността в България

Search

Information

Германия срещу престъпността в България

AddThis Social Bookmark Button

  

Германия срещу  престъпността в България.

Германия е най-голения съюзник и приятвл на България. Но се присъедини към Холандия и Финландия против приемането на България в Шенгенското пространство. Германия е принудена да предприеме тези мерки, заради неефективната борба на българските власти срещу престъпността и правораздаването.

Българските граждани също нямат доверие на държавата в борбата срещу престъпността и неефективните присъди при правораздаването. Затова българите масово емигрират търсейки по-спокойно място, където може да бъде запазен живота и имуществото им. България от родина се превръща в лоша мащеха, където българите се чувстват като чужденци.

При избори в държавата, заради неефективната борба с престъпността на властите, българските избиратели винаги правят наказателен вот срещу тях ако изборите бъдат честни. Всички првителства досега в страната след като не взимат ефективни мерки срещу престъпността, те стават съочастници на престъпниците.

Подобни действия могат да се тълкуват по следния начин; босове от престъпния свят финансират партийте при избори. От благодарност към тях, при спечелване на изборите управляващите си затварят очите в борбата срещу престъпността. Освен това ословните присъди, договорки с полицията, домашен арест и пускането под парична гаранция след което престъпниците изчезват от държавата; доказва безсилието на властите.

При наказателен вот на избирателите, някой управляващи емигрират от държавата със семействата си за да си живеят спокоен живот. Така политиката се оказва най-печелившия бизнес в държавата. Затова депутатския имонитет трябва да бъде премахнат. Това ще бъде първата крачка в борбата срещу престъпността. Така и на депотатите ще се търси съдебна отговорност за престъпни действия.

Можеби с бездействието срещу престъпността, определени хора имат за цел държавата да се дестабилизира и да стане гражданска война. Така ще могат спокойно да доограбят държавата след което да емигрират. Тогава България ще бъде превърната от държава в територия.