Левски - Управляващите пренебрегват българските спортисти

Search

Information

Управляващите пренебрегват българските спортисти

AddThis Social Bookmark Button

Управляващите пренебрегват българските спортисти.

По стар български обичай управляващите се снимат с именити български спортисти. След снимките, управляващите забравят че държавата е длъжник на българските спортисти. Спортистите на България се нуждаят от спонсори и финансова помощ. След като нямат финансова подкрепа от правителството, спортистите имигрират и започват да се състезават за други държави.

Пренебрежението на спортистите ни, не трябва да се оправдава с финансовата криза. След като не намират пари за спортистите, незнайно от къде намериха много бързо пари, за гурбедчийте от Швеция. Голяма част от тях сигурно не говорят добре български. Такива хора не трябва да имат български паспорти.

Освен това напразно се харчат пари в домовете за сираци и изоставени деца. Трябва да се търси съдебна отговорност от тези който създават деца и след това ги изоставят или продават. Тези деца още от малки стават престъпници. Бягат от домовете, започват да крадът, да просят, проституират, да се дрогират и да ограбват гражданите. 

За тези малки престъпници, държавата намира пари за издръжката им в тези домове, но за великите спортисти на България пари няма. Затова други държави ще се радват за успехите на българските спортисти. Децата от домове лишени от родителски грижи, непрекъснато са заплаха за сигурността на държавата.

Спортистите след като се почувстват предадени и пренебрегнати от правителството, започват да се занимават с нерегламентиран бизнес и прекъсват спортната си кариера. Докато през това време някой хора без необходимо образование, получават законно милиони левове за бизнес консултаций.

Такъв е случаят с Ахмед Доган който няма специялно завършено образование, но като бизнес консултант получава милиони левове. Оказва се че това не е злоупотреба защото законно си е присвоил тези пари. С този случаи на Доган, България може да кандидатства в книгата на Гинес.

Освен това електората на Доган са окупирали пазара Кирков (женския пазар), като незаконно продават цигари с неясен пройзход. В тези контрабандни цигари не се знае какво се съдържа в тюна, затова са много опасни. Държавата губи милиони левове от продажбата на контрабандните цигари.

Хората който пазаруват на пазара са по-малко от тези, който продават незаконно цигари и тези който им помагат. Това е така защото полицията не ги притеснява. Можеби полицията има някакви поети ангажименти или договорки с тези черноборсаджий. Указва се че нарушителите на закона, са по-полезни за държавата отколкото медалите на българските спортисти. Подобно нещо също е достойно за книгата на Гинес.