Левски - Далавера София ленд - 2

Search

Information

Далавера София ленд - 2

AddThis Social Bookmark Button


Далавера София ленд - 2

Едно правителство направи далаверата със София Ленд, като отнеха единственото нещо хубаво в София и България което беше направено за децата. Това място е много съблазнително за строителните бизнесмени. Но тези който са проектирали София ленд на това място, сигурно са обслужвали далавераджийски интереси или не съ мислили достатъчно с главата си.

Подобен увеселителен парк се прави на огромна площ. Дори да не бъде използвана цялата площ, поради недостиг на пари; след няколко години ще се разшири. В други държави увеселителните паркове освен атракция за децата, са много доходоносен бизнес. Територията на увеселителните паркове непрекъснато се разширява.

Заради обслужване на лични интереси, управляващите провалиха много печеливш бизнес за държавата. Това място беше единствено където децата се чувстваха щастливи. Във София има огромни пространства незастроена площ, която пустее и нее използвана за нищо. На тези места може да се изгради много голям увеселителен парк, дори има удобен транспрт.

Далаверата и глупостта са заразни болести, затова има и народна поговорка която гласи;  глупостта не ходи в гората, а ходи по хората. Можеби предишните управляващи са заразили с тези болести и настоящите управници на София и държавата. За тях не съ важни интересите на държавата, по-важни са личните интереси можеби и далавери.

Тази болест сигурно е прихванала и настоящите управляващи, след като са рещили да се изгради София ленд - 2 във западния парк. Освен че ще се унищожът дървета, ще се намали и площта на парка. Вместо да направят нови паркове, те унищожават старите също като предищните управляващи.

Увеселителните пркове заемат голяма площ тъй като освен постоянното разширяване, се разширява и мястото за паркиране на автомобили. Защото много семейства предпочитат да бъдат с автомобилите си, освен тях идват много автобуси от страната и чужбина. Също така трябва да има места за обществено хранене, разни капанчета и места за отдих със засадени много дървета.

Във България унищожиха спорта, след него започвет всичко хубаво да рушът. Дано настоящите оправници се фразумът и се откажат да унищожават западния парк. Защото  площта на парка ще се намали, София ленд - 2 също ще бъде много малък и няма да отговаря на необходимите изисквания за увеселителен парк.