Левски - Кучетата опасни като атентатите

Search

Information

Кучетата опасни като атентатите

AddThis Social Bookmark Button

Кучетата опасни като атентатите.

Непрекъснато се увеличават убитите от кучета. След като правителството не се застъпи за премахването на бездомните кучета, то хората пострадали от тях търсят подходящи начини за тяхното унищожаване. Имаше случай където тровят кучетата, друг случай бяха отрязали краката на едно куче.     

                                                                                                                                 В тази държава някой задал ли си е поне веднъж въпроса; защо хората така са се озлобили срещу кучетата. Освен бездомните кучета, голяма заплаха за хората са и домашните кучета. Има недобросъвестни собственици на кучета, които разхождат без наморник и каишка бойни кучета на който се дава сурово месо.

Тези породи кучета като захапат човек или някакво животно, не пускат докато не откъснат месо. Като се направи забележка на собствениците, те казват че кучето не е опасно. То и отровните змий не съ опасни ако не ги закача човек, но никой не иска да ги отглежда на свобода в своя дом.

Затова както бездомните така и домашните кучета са еднакво опасни за хората. Те са проблем за държавата също като атентатите, защото има кучета който хапят без да бъдат провокирани. Освен че нападат хора домашните кучета, те са испоусрали парковете където играят деца. Собствениците не почистват изпражненията на свойте домашни любимци. Така се пренасят зарази между децата.

С построяването на кучкарници само се ограбва държавата. Защото кучетата ги пускат на свобода отново. По някога ги дават на измислени усиновитеи и отново ги пускат. Това е добра далавера за правене на пари. След като правят кучкарници, кучетата да си ги гледат там.

След като се забележат безтопанствени кучета, съвета да налага огромни глоби на служителите от кучкарниците. Защото те ще ги пускат непрекъснато за да си присвояват парите определени за храна на кучетата. Когато се осиновяват кучета, сумата трябва да бъде много висока, защото "осиновителите" пускат отново на свобода кучетата човекоубийци. На такива хора трябва да се търси съдебна отговорност.