Левски - Националния футболен стадион

Search

Information

Националния футболен стадион

AddThis Social Bookmark Button

 

Националния футболен стадион.

Стоичков обеща да съдейства за изграждането на нов футболен стадион. Много известна испанска фирма ще го изгради. Правителството също обеща да съдейства, нали премиера е футболист дори си има фенове. Много време търсеха подходяща фирма която да го построи, защото комисионните са най-важни.

След това дълго време се чудеха къде да бъде изграден новия модерен стадион. От Божурище се отказаха че няма удобен транспорт. Враждебна се оказа че енай-подходящото место. Но там пък им пречът цистерните под земята, въпреки че на двеста метра от тях има огромни незастроени имоти, където могат де се изградът поне десет стадиона.

Метрото също има къде да обръща без да пречи на летището и без да се махат цистерните. Също и третия лъч от метрото ще бъде близо. Но за да бъде изградено спортното съоръжение на това място е необходимо първо желание от управляващите. Това място е най-подходящо защото има много незастроена площ, където може да се построй още една София.

Като се взе решение националния стадион да бъде изграден срещу  зала армеец, си удържаха на думата. След като изградиха новия супер модерен стадион, хора от цял свят идват непрекъснато да се снимат за спомен пред него. Найстина изграждането на стадиона е факт, него го има някъде във виртуалното пространство.

Можеби фирмата която ще изгражда стадиона, се плаши да го започне защото тревата на стадиона ще пречи за излитането на самолетите. Сигурно са взели решение стадиона да бъде построен на Луната за да не пречи на нищо. Но чакат поднодящия момент, "когато мо дойде времето" тогава ще бъде напълно готов.