Левски - Градския транспорт пред фалит

Search

Information

Градския транспорт пред фалит

AddThis Social Bookmark Button

Градския транспорт пред фалит.

За да не фалира градския транспорт трябва да се вземат сериозни мерки от ръководството на фирмата. Много хора се возят гратис, но контрольорите не проверяват циганите или ако ги проверът не ги глобяват. Проверяващите глобяват само деца, ученици, жени и възрастни хора.

За да не фалира фирмата правителството ще трябва да взене някакво решение. Например; да задължи всички фирми да купуват карти за градския транспорт и метрото, на всички свой работници и служители. Похарчените пари ще се отчитат като разход на фирмата.

Голямо намаление да има карта на градския транспорт за ученици, студенти и пенсионери. Контрольорите да проверяват и глобяват и циганите. Защото държавата вече се циганизира и никой не изисква от "евроазиатците" и те да спазват законите. Ако е необходимо проверяващите да бъдат само мъже и да носят електрошокови палки. Много хора пътуват гратис заради старите автобуси и заради това че не глобяват циганите.

Освен това старите икаруси който много често се развалят по пътя, нямат климатик и билета да бъде на същата цена като на по-новите тези с климатици, не е реално. Има трамвай на който трябва да бъде удължен маршрута, или да бъдат спряни.

Такъв е трамвая който стига до руското посолство. Маршрута на този трамвай може да бъде удължен поне до зоологическата градина. На много спирки има монтиран навес с една пейка за 3, 4 души. Обикновенно на спирките има повече хора и една пейка е недостатъчна.