Левски - Tранспортните съоръжения се побългаряват

Search

Information

Tранспортните съоръжения се побългаряват

AddThis Social Bookmark Button

Tранспортните съоръжения се побългаряват.

Транспортните съоръжения са много ефективни и необходими. След като са направени така че да няма светофари, те са ефективни. Но в България се правят икономий в строителството. Сед като се направи транспортното съоръжение, отново слагат светофари и така побългаряват всичко направено.

Много добро решение е изграждането на транспортно съоръжение на бул. Иван Гешов и Георги Софийски. За да не се побългари добре направеното като сложат пак светофари; ще бъде необходимо успоредно от двете страни на транспортния подлез, да се изградът два транспортни надлеза над ул. Георги Софийски. 

Идващите от бул. България за да могат безпрепятсвено да минат над ул. Георги Софийски и след това да завият към руски паметник, ще бъде необходимо да има надлез. Една лента за движение ще трябва да се остави извън надлеза, за да може да се завива на дясно по ул. Георги Софийски. 

Успоредно на този надлез се прави друг за насрещно движещите се. Като извън надлеза се остави една лента за тези който искат да завиват по ул. Георги Софийски на дясно. Под надлезите където ще минава тролея се прави кръгово движение и няма да се монтират светофарни уредби.

Това което се прави в момента е много добро за българските стандарти. Но за да се избегне след десетина години наново да се прави ремонт, за да бъдат изградени тези две естакади (транспортни надлези) по-добре всичко наведнъж да се изгради. Изграждането на надлезите няма много да пречат на движението.

При изграждане на транспортни съоръжения не трябва да се правят икономий. Ако е необходимо съоръжението да бъде на три или повече нива, но светофари след това да няма. Само тогава има икономическа изгода от тяхното изграждане.