Левски - Унищожаване на българския футбол

Search

Information

Унищожаване на българския футбол

AddThis Social Bookmark Button

Унищожаване на българския футбол.

Ръководството на БФС много успешно унищожи българския футбол. Всичко стана много бързо след като непрекъснато се правиха компромиси с лицензирането на стадионите. За да спрът тези престъпни действия, ще трябва да се намеси правителството и прокуратурата.

Българското футболно първенство ще трябва да се прекрати за три години. През това време футболните клубове ще имат възможност, да изградът нови модерни стадиони и да ги лицензират според европейските изисквания. На всеки отбор от "А" група на стадиона му ще трябва да може да се играят международни мачове.

През тези три години освен стадионите, ще трябва да се направят спомагателни игрища. Да се изисква на всеки отбор от групата на маисторите да има действаща децко юношеска школа. Също ще трябва да се забрани закупуване на чужденци който нямат поне 15 мача в националния отбор на странатаси.

Компромис при закупуване на чужденци може да се направи само, когато футболиста е играл в отбора който е спечелил шампионската лига и е играл най-малко 15 мача в същия отбор. Също договори да се сключват с футболистите за не по-малко от три години, след като клубът се е убедил в качествата на футболиста.

През тези три години футболиста ще може да се обиграе с отбора. Футболиста ще бъде скъпа покупка и с голема заплата. По-добре един качествен футболист да получава голема заплата, отколкото всички некадърни футболисти в отбора. Българските футболисти да бъдат с  ниски заплати, само при постигнати успехи да им се увеличава заплатата.

За всяко успорване на съдийско решение от футболистите, БФС да им налага големи глоби. Също така за съдийски грешки който са решаващи за резултата на мача да бъдат с много големи глоби и да бъдат отстранявани завинаги от съдийството. Непрекъснато да се създават нови и качествени съдий. Така след като на някой съдий им отнемат съдийските права, ще имат достойни заместници.

Първите отбори който ще образуват след три години групата на майсторите, да бъдат тези с най-модерните лицензирани стадиони. За да се намали корупцията, отборите ще трябва да са не повече от осем. На първите четри отбора класирали се в първенството, ще трябва държавата да им помага в модернизирането на спортните съоръжения.

По този начин всеки отбор ще се старае да играе само за себеси, защото ще има стимол и едновременно ще се пази да не изпадане от групата на майсторите. Също и към отборите в "Б" група не трябва да има компромиси за лицензирането и да им се намали бройката. По този начин ще бъде жестока конкуренцията за влизането в двете футболни групи.

Ще трябва незабавно намесата на правителството, за подобряване качеството на  българския футбол. За целта са необходими хора който обичат българския футбол и се стараят да бъдат отстранени допуснатите грешки от досегашните шефове на БФС.

Ако тези неща се постигнат до три години; то българското първенство ще стане много интересно и зрелищно. Феновете масово ще се завърнат по стадионите и ще се създава приятна футболна атмосфера. При силно вътрешно първенство, се увеличава качеството на националните футболисти.