Левски - Управляващите законно купуват гласове

Search

Information

Управляващите законно купуват гласове

AddThis Social Bookmark Button

Управляващите законно купуват гласове.

Добре известно е че цигани граждани на България, бяха излъгани за работа в Швеция; да берът боровинки. След като поискаха съдействие от посолството ни в Швеция, правителството незнайно от къде намери пари за да им плати пътя за тяхното завръщане.

Държавата ни е в икономическа криза, пари за увеличаване на пенсийте няма. Хора се нуждаят от спешни операций и за тях пари няма. Но пари за "евроазиатците" изведнъж се намериха за тяхното завръщане.

Добре ще бъде ако управляващите обяснът на българския народ, откъде намериха пари за циганите. Ако бяха започнали работа в Швеция; държавата нямаше да им вземе стотинка данък. Така те с нищо нямаше да бъдат полезни за държавата.

Циганите много добре си знаят правата в държавата и управляващите им помагат да живеят на гърбъ на всички останали етноси. Но когато стане въпрос за задълженията им към държавата, правителството не се интересува. По този начин циганите се превръщат като пиявици за обществото.

След завръщането им в България престъпността ще се увеличи многократно. По-добре да бяха останали в Швяция, там да крадът отколкото в България. Във Швеция щяха да бъдат съдени с дългогодишни присъди. Тогава престъпността в България щеше да се намали значително.

При сегашното положение след като дойдат избори, то се знае "евроазиатците" за кого ще гласуват. Подобни действия на правителството, може да се тълкуват като купуване на гласове. Със действията си управляващите много старателно циганизират държавата.