Левски - София най-замърсена столица

Search

Information

София най-замърсена столица

AddThis Social Bookmark Button

 

София най-замърсена столица.

Освен че София е най замърсена столица, когато от Европа идват с кола виждат първо циганските мръсотий. Ако в София някой не си прибере от тротоара стротелни материали, той е глобяван от общината. Докато циганите в центъра на София прават бараки на тротоара, който стоят с години без да бъдат санкционирани.

Освен това за такъв боклук до входа към столицата, циганите трябва всеки ден да бъдат глобявани. Като се оправдават циганите че нямат пари, да ги осъждат и като изработят глобата в затвора ще си я платят. Въпреки че прасетата се ровят като циганите в боклуците и калта, кочините им са по-чисти от циганските гета.

За да се стигне до подобно положение, вината изцяло е на управляващите. Опозицията също има голяма вина. Защото когато иска вот на недоверие към управляващите, трябва да се изтъква и циганския произвол в страната. След като циганите имат български паспорти и се ползват със всички права като другите граждани, ще трябва управляващите да ги принудят да спазват законите на страната.

Колкото повече властите си затварят очите за циганския произвол в държавата, толкова по-голяма става умразата на хората към управляващите и към циганите. Управляващите трябва да знаят че заплатите им са от данъците на народа, а не от крадливите пари на циганите. Затова да прилагат законите и към крадците и замърсяващите столицата. Само със много строги закони циганите могат да бъдат интегрирани.

Циганите никога няма доброволно да се интегрират, защото знаят че като ограбват къщите на хората и не им се търси отговорност. Непрекъснато замърсяват столицата и пак не им се търси отговорност. Когато минават с каруците да крадът, конските фашкий замърсяват улиците и пак не съ санкционирвани. Когато циганите се возят в транспорта без билет, проверяващите не ги глобяват.

Полицията като залови малолетни крадци на багаж, портфейли и пратмонета, ги пуска вместо да бъдат съдени. Има затвори за малолетни, където могат да бъдат възпитани с честен труд да искарват пари. Така от малки в затворите ще могат да учат и да спортуват, но не и да крадът както ги учат родителите им.

Ако от Европа настояват циганите да бъдат интегрирани; нека да им направят къщи и да им намерят работа в европейските държави. Така европейците ще ни покажат че действително се грижат за циганите и ще решът циганския проблем. В България най-големия проблем е циганската престъпност. Тези който казват че не мразят циганите, нека подслонят циганско семейство и да живеят заедно с него.

Тази престъпна безотговорност на всички управляващи до сега, прави хората уязвими и безсилни срещу циганския терор. Ако избуне етнически конфликт; вината ще бъде на всички управляващи досега. С този политически мазохизъм, управляващите превръщат българските граждани в мишени на циганската престъпност.

Във правовите държави законите важът еднакво за всички, бес значение тяхната етническа, расова, религиозна и политическа принадлежност. Затова "евроазиатците" за да бъдат интегрирани, ще трябва да спазват законите, да се учат задължително и да спазват лична хигена, както и да не замърсяват околната среда. Дано и в България законите започнат да важът за всички.