Левски - Държавата се нуждае от прилагане на законите

Search

Information

Държавата се нуждае от прилагане на законите

AddThis Social Bookmark Button

Държавата се нуждае от прилагане на законите.

Управляващите не се интересуват че домовете на обикновенните хора, непрекъснато са разбивани и ограбвани. Това е разбираемо, след като техните домове са с въоръжена охрана и с камери за наблюдение. След като не прилагат законите с пълната им строгост, по-добре да се откажат от управление на държавата. С право не ни приемат в Шенген, зощото не заслужаваме.

За разлика от южните квартали на София, в северната част и вилната зона по дефилето няма толкова много охранявани домове. Затова домове и вили непрекъснато са ограбвани. По някога полицията залавя крадците, но им се дават смешни усъдителни присъди. След това престъпниците действат по организирано.

За да се прекрати тази порочна практика, ще трябва още при първата кражба да прекарват остатъка от живота си в затвора. Така ще се прекрати организирането на престъпни групи. Родители който обичат децата си ще ги възпитават да не крадът и ще ги изпращат на училище. Само така могат да се интегрират "евроазиатците" и да прекратът с претъпните си обичай.

Управляващите не трябва да вярват на европейски лидъри за интеграцията. Защото от Европа изгониха българските и румънските цигани, като им слагат черни печати в паспортите. Причините са; че създават катуни, гета, крадът и просят. България е рай за цигани  престъпници. Затова държавата се циганизира и всеки почва да краде.

В страната трябва да се строят нови затвори, откъдето излизане няма. Законите трябва да бъдат прилагани с най-голяма срогост към всички престъпници. Да се забрани пускането под гаранция, защото през това врвме им се организира комфортно пътуване до най-отдалечените точки на Света. Напускайки страната необезпокоявани, те изнасят огромни суми пари.

Крадците и всички други престъпници в България ако са в САЩ, няма да излезнат живи от затвора. Затова с тези ословни и малки присъди, страната ни се превръща в оазис на престъпността. Вина за това носят управляващите на държавата. Престъпността е най- голям проблем във страната. 

 Управляващите трябва да уважават поданниците и неприкосвеността на частната и държавна собственост. За да има социален мир в страната, престъпниците трябва да обитават затворите докато са живи, или поне за десетилетия. Не трябва да бъдат пускани по-рано под никакъв повод. Да няма адмистия, също и за добро поведение да не бъдат пускани по-рано от затвора.

Всеки гражданин може да бъде полезен на държавата, като показва добро поведение преди да е влязъл в затвора. Затова престъпниците на свобода са много опасни, защото са свикнали да имат много пари без да полагат честен и почтен труд.

Управляващите в държавата трябва да вземат много спешни и строги мерки спрямо престъпността. Само тогава България може да се превърне в остров на стабилността. Тогава от Европа няма да ни правят спънки за Шенген, а ще ни помолят най-учтиво да станеме равноправен член на тази зона.